Sfântul Valentin, sărbătoarea îndrăgostiţilor. Iată cum îţi poţi impresiona iubitul în această zi

Ultima actualizare:

    Nu trebuie să cheltuieşti foarte mult, de Ziua Îndrăgostiţilor, mai important este să găseşti idea potrivită foto: 123RF
Nu trebuie să cheltuieşti foarte mult, de Ziua Îndrăgostiţilor, mai important este să găseşti idea potrivită foto: 123RF

Sfântul Valentin, 14 februarie, este cunoscut ca o sărbătoare a îndrăgostiţilor în care aceştia îşi oferă daruri. Poţi să pui la cale numeroase alte surprize pentru a-ţi impresiona partenerul de viaţă. Nu trebuie să cheltuieşti foarte mult, de Ziua Îndrăgostiţilor, mai important este să găseşti ideea potrivită şi să fii creativ, Iată câteva idei pentru inspiraţie pe care le poţi încerca de Sfântul Valentin 2020!

Oferă-i o poză specială

Nu, nu o poză drăguţă şi romantică cu voi doi înrămată, deşi şi aceasta este o idee bună, dacă nu are deja una! Mai degrabă o mică poză obraznică cu tine, în lenjerie intimă foarte sexy.  Va fi cu siguranţă cel mai frumos cadou pe care i l-ai dăruit. Cu ocazia asta, îi dăruieşti nu numai poza în sine, îi dăruieşti şi totala ta încredere, odată cu această surpriză.

Lasă-i bilete de dragoste

De când nu ai mai scris un bileţel? Acum, de Ziua Îndrăgostiţilor, ai ocazia să o faci. Dacă nu crezi că l-ar impresiona pe partenerul de viaţă o declaraţie siropoasă, scrie-i ceva erotic. La aşa ceva niciun bărbat nu rămâne indiferent.

Vino cu ceva nou în pat, îndeplineşte-i o fantezie

Are o fantezie pe care nu te-ai încumetat până acum să i-o îndeplineşti? Ce moment e mai potrivit decât acesta? E bine cunoscut faptul că bărbaţii sunt înnebuniţi după femeile în lenjerie intimă din dantelă foarte sexy. Aşa că, nu trebuie să îi privaţi de aceste plăceri şi purtaţi chiloţi de mătase, sutiene şi tot felul de portjartiere, de diferite culori, pentru a le incita simţurile.

Surprinde-l cu un masaj erotic şi senzual

După o zi de muncă, nimic nu este mai binevenit decât un masaj erotic. De Valentine`s Day, pregăteşte o atmosferă romantică în dormitor şi oferă-i iubitului tău un masaj erotic plin de senzualitate. Foloseşte un ulei afrodisiac sau o loţiunile de corp, pentru ca mâinile tale să alunece mai bine pe trupul lui înfierbântat.

Organizează o seară spa acasă

Dacă tot trebuie să staţi acasă, măcar să vă relaxaţi împreună. Aşteaptă-l cu o cadă plină cu apă fierbinte cu multă spumă parfumată. Pune muzica lui preferată, aprinde câteva lumânări şi deschide o sticlă cu şampanie.

Luaţi cina în intimitatea casei

Dacă nu aveţi posibilitatea să ieşiţi în oraş, aşteaptă-l acasă cu o cină romantică preparată chiar de tine. De Ziua Îndrăgostiţilor, impresionează-l cu talentul tău culinar şi pregăteşte-i ceea ce îi place. Va fi impresionat, atât de mâncare, cât si de efortul considerabil pe care l-ai facut. Aranjează masa întru-un stil aparte şi îmbracă-te într-o lenjerie intimă extrem de sexy. 

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net