Sfârșit tragic pentru o femeie în vârstă de 54 de ani. A fost mâncată de un piton de 7 metri lungime

O bătrână, în vârstă de 54 de ani, a fost mâncată de vie de un piton de 7 metri lungime, în Indonezia. Tragicul accident a avut loc la sfârșitul anului trecut. Numită Jahrah, femeia a dispărut într-o pădure, în apropierea casei familiei sale din provincia Jambi, pe insula vestică Sumatra, după ce plecase spre plantația de cauciuc unde lucra.

O bătrână în vârstă de 54 de ani a fost mâncată de vie de un piton de 7 m lungime / Foto: Pixabay
O bătrână în vârstă de 54 de ani a fost mâncată de vie de un piton de 7 m lungime / Foto: Pixabay

Jahrah, în vârstă de 54 de ani, a dispărut într-o vineri seară, în luna octombrie a anului trecut, în pădurea din apropierea casei familiei sale din provincia Jambi, pe insula vestică Sumatra. Cel care a sesizat că femeia lipsește a fost chiar soțul său, care a plecat în căutarea ei, însă tot ce a găsit a fost o pereche de sandale, jacheta și eșarfa acesteia. A doua zi, întors în zonă alături de oamenii legii, a dat peste un șarpe cu stomacul umflat.

Spre groaza soțului și a celor prezenți, după ce au tăiat zona umflată, femeia a fost scoasă fără suflare din burta pitonului. Potrivit experților, bătrâna a trecut prin chinuri timp de cinci ore, după ce a fost imobilizată, sufocată și înghițită de reptilă.

Corpul femeii, găsit în mare, părea intact 

Șarpele și-ar fi folosit mai întâi colții, care sunt înclinați înapoi pentru a oferi mai multă aderență, pentru a o ține pe Jarah în loc. Apoi, s-ar fi înfășurat în jurul ei cât mai repede posibil, folosindu-și corpul pentru a o imobiliza, până când ea a fost în imposibilitatea de a respira. După ce s-a sufocat, și-ar fi dislocat maxilarul și ar fi înghițit-o întreagă, potrivit tabloidului britanic DailyMail.

Digerarea completă a unei mese de această dimensiune ar fi putut dura săptămâni pentru șarpe, iar corpul femeii a fost în mare parte intact - inclusiv hainele ei.

„Victima nu a venit acasă după ce și-a luat la revedere de la familia ei pentru a merge pe plantația de cauciuc. Familia ei a raportat-o apoi dispărută autorităților locale, iar de atunci a fost efectuată o percheziție. Locuitorii au ucis șarpele și i-au disecat stomacul. Toată lumea a fost uimită. S-a dovedit că femeia pe care o căutam era în stomacul șarpelui”, a declarat conducătorul satului, Anto, conform sursei menționate.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net