Sfaturi pentru o viață sexuală împlinită la 20, 30, 40 și 50 de ani

15 februarie 2016
article img
La 20 de ani, nivelurile de estrogen, progesteron și testosteron sunt la apogeu, fiind și vârsta ideală pentru conceperea unui copil. www.clicksanatate.ro

Indiferent de vârstă, femeile își doresc o viață sexuală împlinită, deși aceasta este influenţată într-o mai mare sau mai mică măsură de vârstă, precum și de echilibrul hormonal.

Iată câteva indicii despre cum variază sexul în funcţie de vârstă și cum să ai parte de o viață sexuală incendiară la 20, 30, 40 și 50 de ani!

Sexul la 20 de ani

La această vârstă, nivelurile de estrogen, progesteron și testosteron sunt la apogeu, fiind și vârsta ideală pentru femei pentru a concepe un copil. Pentru că nivelul de hormoni crește chiar înainte de ovulație, femeile au mai multe fantezii sexuale și pot iniția actul sexual mai ales din ziua a doua până în a patra, după ovulație, ele fiind mai excitate.

Însă, studiile arată că femeile de 20 și ceva de ani au parte de mai puține orgasme, deoarece nu au încrederea necesară pentru a spune ceea ce își doresc în pat, astfel încât sunt mai puțin satisfăcute.

Află pe clicksanatate.ro și alte trucuri care te ajută să ai o viață sexuală împlinită