Știați că și gorilele pot fi lesbiene? Iată dovada


    S-au descoperit primele gorile lesbieneFoto Getty
S-au descoperit primele gorile lesbieneFoto Getty

Se pare că nu doar în cazul oamenilor poate fi întâlnit comportamentul homosexual. În Rwanda, potrivit ultimelor cercetări, au fost descoperite primele gorile lesbiene. Oamenii de știință au fost uimiți de o asemenea descoperire, dar există dovezi în acest sens.

Profesorul Cyril Grueter, cercetător la Universitatea din Western Australia, observa gorilele de munte din Rwanda de mai mult timp, relatează Metro.co.uk. La un moment dat, acesta a fost martorul unei interacțiuni homosexuale între mai multe gorile femele.

Gorilele femele au fost văzute implicându-se în activități sexuale
Gorilele femele au fost văzute implicându-se în activități sexuale

Dintre cele 22 de exemplare pe care le-a studiat, 18 s-au implicat reciproc în activități sexuale, cu toate că sunt de același gen. Poate să pară ieșit din comun să spui că niște animale sălbatice se implică în activități sexuale, în cazul lor, fiind mai propriu să admiți că este vorba de împerechere. Nu la fel se poate spune și în acest caz.

Gorilele au fost studiate timp de doi ani și s-a obervat că femelele respinse de masculi se implică în activități de stimulare sexuală, potrivit DailyMail.co.uk. Grueter a putut observa clar cum femelele își creau reciproc plăcere sexuală, frecându-și și apropiindu-și organele genitale. Profesorul consideră însă că fenomenul ține mai degrabă de comportamentul și pornirea sexuală, decât de atracție.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
marius buga pro tv foto facebook jpg
cub horoscop 1 gif
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg