Strălucește zi de zi cu ajutorul genelor false

Ultima actualizare:

    Foto: unsplash.com
Foto: unsplash.com

Sărbătorile sunt tot mai aproape, iar, din dorința de a petrece cât mai mult timp alături de cei dragi, apelăm la diverse trucuri care să ne salveze din timp: ne vopsim părul din timp, mergem la cosmetică să avem pielea strălucitoare și sănătoasă, la manichiură și pedichiură să avem unghiile impecabile și să nu uităm de gene, care pot și ele să arate fără cusur cu minim efort cu ajutorul genelor false.

Iar dacă lucrezi la un salon, să te aștepți de multe vizitatoare în săptămânile care urmează, pentru că strălucirea vine din interior, dar ce bine-i prinde uneori un ajutor din exterior!

Despre cât de utile sunt genele false și cum să le îngrijești îți spunem azi, fie că alegi să le achiziționezi pentru acasă sau ai nevoie de ele la salon, pentru a le ajuta pe cliente să arate și să se simtă bine în pielea lor.

Avantajele pe care le aduc genele false

Până nu ai purtat o dată acest tip de gene false naturale, cu greu îți vei da seama de toate avantajele pe care le aduc. Și îți promitem că, în timp, te vor scăpa de bătăi de cap pe care cu siguranță le ai acum.

Îți conturează privirea

Cu siguranță când auzi de gene false îți vin în minte cele folosite în videoclipuri sau pe catwalk, care sunt de cele mai multe ori exagerate, însă vrem să îți spunem că acelea sunt special create pentru diverse show-uri.

Cele pentru uz de zi cu zi sunt genele care arată atât de natural încât se confunda usor cu cele proprii. Acestea îți vor contura privirea și vei fi admirată datorită look-ului perfect.

Uită de mascara

Mascara este unul dintre cele mai cunoscute produse de make-up din câte există, pentru că este ușor de folosit și îl găsești la prețuri rezonabile. Ce te faci însă dacă nu ai varianta waterproof, iar la schimbări bruște de temperatură sau la ploi te trezești cu machiajul deteriorat? Atunci îți dorești să fi avut o alternativă. Iar noi ți-o oferim prin genele false, care nu au nevoie de niciun extra produs și nu îți vor oferi surprize neplăcute!

Îți subliniază trăsăturile

Trăsăturile frumoase ale feței trebuie scoase în evidență și tocmai de aceea folosim deseori machiaj. Ce poate încă nu știai este că însăși forma și tipul genelor pot să-ți reliefeze cele mai atrăgătoare caracteristici cu un minim de efort.

Pot fi folosite o perioadă îndelungată

În funcție de atenția pe care le-o vei acorda, genele false vor putea fi folosite și refolosite pentru o perioadă lungă de timp, oricare ar fi momentul în care alegi să le porți: zi de zi sau doar la ocazii speciale.

Îngrijirea genelor false

Durata de viață a genelor false depinde de felul în care sunt îngrijite. Cu cât le acorzi o atenție mai mare, cu atât vor arăta mai bine pentru mai mult timp.

Iată câțiva pași pe care să îi urmezi pentru îngrijirea genelor false:

  • evită razele ultraviolete și apa până la 48 de ore de la aplicare pentru a lăsa adezivul să se usuce corect și complet;
  • încearcă, pe cât posibil, să nu le atingi foarte des, în primul rând pentru că zona ochilor este una sensibilă, iar în al doilea rând, pentru că vei evita căderea sau deteriorarea acestora.
  • curăță-le doar cu produse pe bază de apă și evită-le pe cele pe bază de ulei;
  • evită folosirea rimelului waterproof - asta dacă crezi că este nevoie să folosești și rimel extra, iar când îl aplici, fă-o de la jumătatea genelor în sus;
  • alege un tip de gene curbate dacă asta îți dorești, însă nu folosi instrumentul de curbare a acestora, pentru că doar vei grăbi procesul de deteriorare;
  • atunci când dorești să le dai jos, nu trage de ele, pentru că s-ar putea să le rănești și pe cele naturale - folosește o soluție de îndepărtare a genelor false și manevrează-le cu grijă.

Alege să te te simți bine în pielea ta și să arăți pe măsură!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net