Tânăr dependent de jocuri video, la un pas de a-și pierde picioarele. Ce a pățit!

26 iunie 2016
article img
Băiatul era dependent de jocuri pe calculatorFoto Metro.co.uk

În lumea contemporană, tot mai mulți tineri devin mult prea atrași de jocurile video sau de cele pe calculator. Acest lucru poate avea consecințe nefaste asupra lor întrucât își neglijează propriul corp și se pot îmbolnăvi. Un tânăr din China însă, a pățit ceva mult mai grav de-atât.

Picioarele adolescentului, în vârstă de 19 ani, au început efectiv să intre în putrefacție după ce s-a jucat timp de șase zile jocuri online, uitând să mai mănânce sau să se mai spele, relatează Metro.co.uk

Băiatul a fugit de-acasă și a decis să-și satisfacă pasiunea pentru jocuri într-un Internet cafe de unde nu s-a mai mișcat aproape o săptămână. După șase zile, acesta a părăsit în cele din urmă cafeneaua, dar s-a prăbușit din cauza epuizării chiar lângă o cale ferată din orașul Hangzhou, din China. 

article img
Polițiștii l-au găsit lângă o cale feratăFoto Metro.co.uk

A fost găsit de polițiști care au constatat că picioarele sale sângerau, erau infectate și emanau un miros de carne intrată în putrefacție. Băiatul le-a spus polițiștilor că și-a cheltuit toți banii la jocurile online și nu a mai mâncat de câteva zile. 

Autoritățile au luat legătura cu tatăl adolescentului și l-au atenționat cu privire la dependența sa. Picioarele sale se aflau într-o stare severă de infecție care i-ar fi putut pune viața în pericol. Acesta nu este un caz singular. Cu puțin timp în urmă, un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, a murit după ce a jucat timp de 19 ore fără oprire jocul "World of Warcraft".