Tatăl care s-a făcut femeie îşi schimbă iar sexul

Ultima actualizare:

    2008. Eirian şi James s-au căsătorit  în JamaicaFotografii: Photoland/Caters
2008. Eirian şi James s-au căsătorit în JamaicaFotografii: Photoland/Caters

Mare e grădina lui Dumnezeu, iar unii sar gardul de mai multe ori! James Cohen (36 de ani) i-a spus anul trecut soţiei lui, Eirian (36 de ani), că divorţează şi că vrea să devină femeie. Cei doi aveau două fetiţe împreună şi şi-au anunţat odraslele că vor avea două mame.

James a fost convins că este o femeie într-un trup de bărbat, încă din fragedă pruncie. Însă viaţa l-a obligat să rămână bărbat până în 2016, când a răbufnit. Într-o bună zi a venit acasă, la soţia lui, în Leeds şi i-a spus că se transformă în Kara. „Am fost şocată când James mi-a zis că începând de azi se va numi Kara şi că începe tratamentul cu hormoni pentru a deveni femeie. În luna iulie 2017, începuse deja transformarea când a venit iar la mine şi mi-a spus că s-a plictisit de fuste şi că redevine James”, a povestit Eirian într-un interviu acordat ziarului The Mirror.


    2017. Cele mai bune prietene,  Eirian şi Kara
2017. Cele mai bune prietene, Eirian şi Kara

Între timp, Eirian se mutase în Portugalia cu cele două fetiţe Electra (7 ani) şi Seren (8 ani) şi îşi refăcuse viaţa alături de un alt bărbat. „Fetele au acceptat ideea că tatăl lor a devenit femeie şi lucrurile păreau să meargă pe făgaşul normal. Însă la un moment dat Seren a întrebat-o pe Kara când o să aibă şi ea un copil. Asta a fost o întrebare şoc”, a povestit James.

Discuţia a fost ca un duş rece şi brusc transsexualul a avut o revelaţie: trebuia să revină la normal. A renunţat la tratamentul cu hormoni, a renunţat la fuste, şi-a lăsat o barbă scurtă şi s-a tuns iar băieţeşte. S-a mutat apoi în casa din Portugalia unde locuieşte în prezent cu Eirian şi iubitul acesteia, pentru a fi mai aproape de fete.


    2018. Kara redevine James, la insistenţele fiicelor lui, Seren şi Electra
2018. Kara redevine James, la insistenţele fiicelor lui, Seren şi Electra

James şi Eirian s-au căsătorit în Jamaica în 2008. Nunta a fost însă şocul care i-a schimbat viaţa lui James pentru că „bărbatul a devenit obsedat de rochia de mireasă” pe care o îmbrăca adesea prin casă, cât încă era bărbat.

image
image
image
image
image
image
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
ching shih captură video jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
Donna Urquhart instagram jpg
 ciclon polar romania meteo
image
actualitate.net
image
actualitate.net