Tehnica prin care te poţi bucura de un act sexual pasional

23 aprilie 2019
article img
Partida de sex va fi mai pasională dacă iubitul tău te urmăreşte în timp ce te atingi şi îţi provoci singură plăcerefoto: 123RF

Cele mai multe femei nu şi-au descoperit potenţialul sexual maxim şi ar fi surprinse de ce sunt capabile atunci când întrec limitele erotice autoimpuse. În articolul de mai jos, află ce poţi să faci pentru a te bucura de un act sexual pasional.

Dacă nu te-ai masturbat încă de faţă cu partenerul de viaţă, nu mai sta pe gânduri. Atinge-te, provoacă-l şi învaţă-l să te satisfacă. Partida de sex va fi mai pasională dacă iubitul tău te urmăreşte în timp ce te atingi şi îţi provoci singură plăcere.

Nimic nu trezeşte instinctele erotice masculine mai repede decât o imagine sexuală explicită. Pe lângă faptul că-l pui pe jar şi va dori să între în acţiune cât mai repede, acum va ştii şi cum. Îi poţi arăta pe această cale felul în care îţi doreşti să fii atinsă. Faptul că-l incluzi şi pe el într-un moment atât de intim, înlesneşte comunicarea sexuală dintre voi şi veţi învăţa să vă anticipaţi dorinţele. Această comunicare sexuală este esenţială pentru o partidă de amor pasională.