Test – Câte capitale ghicești?

Ultima actualizare:

    Test - Câte capitale ghicești?foto: playbuzz.com
Test - Câte capitale ghicești?foto: playbuzz.com

Te crezi bun la Geografie? Încearcă să rezolvi ‘Test – Câte capitale ghiceși’ și vezi ce punctaj vei obține la sfârșit. Orice elev de clasa a VIII-a știe toate răspunsurile la aceste întrebări, crezi că te poți ridica la nivelul acest nivel?

Ți-a plăcut Geografia în școală? Atunci ‘Test – Câte capitale ghicești’ este o provocare excelentă pentru tine, pentru a vedea câte informații îți mai aduci aminte din acea perioadă în care învățai informații de cultură generală, pe băncile școlii.

Am conceput ‘Test – Câte capitale ghicești’ cu un set de întrebări diversificate, unele foarte ușoare pe care este aproape imposibil să nu le poți rezolva, dar și unele foarte complicate, tocmai pentru a-ți testa complet capacitățile.

Pentru început, dacă te simți pregătit să rezolvi acest ‘Test – Câte capitale ghicești’, tot ce trebuie să faci este să cauți mai jos, pe această pagină, butonul mare și albastru pe care scrie ‘Să jucăm!’.

După ce vei apăsa acest butonul, va începe automat jocul ‘Test – Câte capitale ghicești’. La fiecare întrebare vei avea câte 3 variante de răspuns, iar în momentul în care vei selecta un răspuns greșit, acesta va avea culoarea roșie.

După ce termini de răspuns la toate întrebările despre capitale, vei avea un scor final cu numărul de răspunsuri corecte pe care ai reușit să le dai.

‘Test – Câte capitale ghicești?’ – Nu uita să faci asta, la sfârșit

La sfârșitul jocului ‘Test – Câte capitale ghicești’ vei avea afișat numărul de întrebări la care ai răspuns corect. Dacă te satisface acest număr și vrei să te lauzi și în fața prietenilor de pe Facebook cu nivelul tău excelent de cunoștințe despre Geografie, apasă butonul pe care scrie ‘PARTAJEAZĂ!’.

Apăsând acest buton vei afișa pe pagina ta de Facebook cât capitale ai ghicit, dar le vei permite în același timp și prietenilor tăi să își testeze cunoștințele.

Test – Câte capitale ghicești?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net