Tu știi ce înseamnă când visezi lumânări aprinse? Explicația te va uimi

Ultima actualizare:

Lumânarea, la fel ca orice sursă de lumină, este un simbol încărcat de semnificaţii. Ea nu are un rol special doar în viaţa reală, ci şi în experienţele onirice. Dacă te-a tulburat un astfel de vis în ultima perioadă, află ce înseamnă când visezi lumânări şi la ce te poţi aştepta în viaţa de zi cu zi.

vis jpg

Ce înseamnă când visezi lumânări

Dacă ai visat o singură lumânare arzând în întuneric, înseamnă că îţi poţi face speranţe în privinţa unui lucru la care speri de ceva vreme. Mai multe lumânări apărute în vis simbolizează un eveniment care îţi va produce bucurie şi care te va apropia de cei din jur.

Atunci când visezi că aprinzi lumânări în vis, înseamnă că ai învăţat o lecţie importantă şi că eşti pregătită să treci la un alt nivel. Este momentul să renunţi la unele dintre vechile tale obiceiuri şi idei deoarece nu îţi mai sunt de folos. Trebuie să vezi viaţa cu alţi ochi de acum încolo.

Aşteaptă-te la o schimbare frumoasă în viaţa ta, dacă lumina lumânării te-a condus spre un loc frumos ori dacă te-a scos dintr-unul mediu neplăcut.

Dacă în vis ţii în mână o lumânare stinsă, înseamnă că ceea ce îţi doreşti nu ţi se va îndeplini. De asemenea, acest vis semnifică şi faptul că lipseşte ceva din viaţa ta şi că trebuie să îţi găseşti rostul pe lume pentru a umple acel gol.

Semnalele transmise de subconștient

Ce semnificație are o lumânare aprinsă pentru a scăpa de întuneric ori de ceva înfricoşător? Este semn bun. Înseamnă că eşti capabilă să treci cu bine peste probleme şi să găseşti calea cea dreaptă în viaţă.

Dar ce înseamnă când visezi lumânări aprinse pe timp de zi? Acest simbol nu este pozitiv precum cel de mai sus, ci îţi atrage atenţia. Trebuie să devii independentă şi să nu aştepţi mereu ca cei din jur să te ajute atunci când ai o problemă. Este momentul să progresezi.

O lumânare neaprinsă denotă faptul că te simţi dezamăgită şi respinsă. Adevărul este că nu îţi foloseşti tot potenţialul pentru a reuşi în viaţă.

Ce înseamnă când visezi că priveşti o lumânare în timp ce arde şi se topeşte? Îţi este frică de trecerea timpului şi de efectele ei asupra ta: îmbătrânire, boli şi moarte.

Ceara de lumânări indică faptul că ai nevoie de o pauză pentru a-ţi limpezi mintea. Doar aşa vei putea să priveşti lucrurile în mod obiectiv şi să iei o decizie care să te avantajeze pe termen lung.

Nu este atât de greu să găseşti în viaţă drumul pe care trebuie să mergi, dar trebuie să fii atentă la semnele pe care ţi le transmite subconştientul tău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net