Unde poţi să de distrezi săptămâna aceasta

Ultima actualizare:

    Dan Bittman, Holograf
Dan Bittman, Holograf

Nu lăsa vremea de afară să-ţi strice cheful de distracţie! Chiar dacă nu prea o să mai poţi să te plimbi prin parc sau să te distrezi în aer liber, sunt foarte multe evenimente interesante care au loc în spaţii închise. Săptămâna se anunţă una plină de voie bună. Tu ce alegi?

Holograf susţine două concerte

Trupa Holograf îşi promovează albumul cu numărul 18, lansat recent, printr-un turneu naţional. Astfel, vineri, 23 octombrie, va suţine un show de zile mari la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, începând cu ora 19.00, iar duminică, 25 octombrie, va urca pe scena Sălii Polivalente din Craiova. Noul material discografic conţine şapte piese noi, dar şi trei melodii din repertoriul mai vechi al formaţiei, reimprimate.

Festival de bere şi ospeţe bavareze, la mall

Ai bere cât pe săturate la festivalul de la mall
Ai bere cât pe săturate la festivalul de la mall

În perioada 16-25 octombrie, Promenada Mall organizează Holsten Bier Fest, un eveniment cu tematică bavareză unde bucureștenii pot avea parte de experiențe inedite. Locul se va transforma într-o tavernă pe cinste, cu bere multă şi ospeţe cavalereşti care mai de care mai apetisante: ruladă de ied, cotlete de berebecuţ, ciolan cu varză, cârnaţi nemţeşti şi multe altele. De la eveniment nu vor lipsi muzica bună, concursurile şi duelurile cu premii surpriză. 

Hai şi tu la un concert gratis de vioară!

Trupa Sense
Trupa Sense

O cafea bună, un cocktail, o cină romantică şi multă voie bună, toate acestea acompaniate de sunetul viorilor. De asta poţi avea parte joi, 22 octombrie, de la ora 22, la cafe-lounge Gatto din Bucureşti. Cele trei fete sexy din trupa Sense vor încinge atmosfera cu muzica lor rafinată, potrivită pentru orice preferinţă muzicală. Poate doar iubitorii de manele să strâmbe puţin din nas. Iar asta deoarece ritmurile pieselor moderne se vor îmbina elegant cu partituri clasice celebre. Spectacolul durează circa o oră, iar intrarea este gratuită.

Eşti român, cântă româneşte!

Sâmbătă 24 octombrie, începând cu ora 19.30, la Berăria H din Bucureşti, eşti invitat la spectacolul ,,EŞTI ROMÂN! CÂNTĂ ROMÂNEŞTE!”. Maria Buză şi Taraful „George Pătraşcu”, Nico şi Provincialii vor aduce pe scenă cântece populare, melodii din propriul repertoriu, momente de umor, dans şi voie bună. ,,Mărie şi Mărioară”, ,,Unde e Târgoviştea” sau ,,Bun îi vinul ghiurghiuliu” sunt doar cateva dintre melodiile care vor răsuna, începând cu ora 21.30. În plus, dacă ești unul dintre primii 15 curajoși care vor cânta alături de artiști, vei primi premii speciale, cu specific românesc.

Eugen Cristea vă invită la teatru

Eugen Cristea
Eugen Cristea

Un spectacol eveniment, o premieră în premieră – aşa este considerat spectacolul care va avea loc duminică, 25 octombrie, ora 19.00, la Hotel Novotel. Iar asta deoarece actorii vor juca acolo unde teatrul a existat aproape 100 de ani și a încetat de aproape 70 de ani, hotelul fiind construit pe locul unde a fost primul Teatru Naţional din Bucureşti, inaugurat la 31 decembrie 1852. Piesa în cauză se numeşte “D-ale Carnavalului” de I.L. Caragiale, un spectacol clasic, montat în manieră clasică ce vă va încânta prin text, joc actoricesc, muzică, costume și decor. Din distribuție fac parte: Eugen Cristea, Vlad Jipa, Vasile Filipescu, Mirela Hurjui, Oana-Gabriela Drăghici, Daniel Nițoi, Jean Lemne, Cornel Mihalache. Regia și decorul sunt semnate de Daniel Nițoi, costumele sunt croite de Nicu Băncilă, sub îndrumarea lui Puiu Iordăchescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net