Vacanţe erotice pe insule greceşti (P)

Ultima actualizare:

    Petrece fără inhibiţii în cluburile de noapte ale staţiunilor, indiferent pentru ce insulă optezi
Petrece fără inhibiţii în cluburile de noapte ale staţiunilor, indiferent pentru ce insulă optezi

Vara asta rupe şirul vacanţelor tradiţionale şi încearcă lucruri noi. Mergi într-o destinaţie erotică... pe una dintre cele mai iubite insule greceşti: Creta, Santorini sau Mykonos.

Bucură-te de inimitate în golfuri retrase, răsfaţă-ţi picioarele în nisipuri colorate şi petrece fără inhibiţii în cluburile de noapte ale staţiunilor, indiferent pentru ce insulă optezi. Ai nevoie doar de puţină nebunie, chef de distracţie şi o bună ofertă de vacanţă! 

Cu o coastă de1.000 kilometri lungime, numeroase golfuri, peninsule, peşteri şi plaje de nisip,  Creta îţi dă frâu liber imaginaţiei. Coasta de nord a insulei este principala zonă turistică, în care se află aproape toate oraşele,iar coasta sudică te ademeneşte cu plaje izolate, romantice şi parcă rupte de realitate. Ce-i drept, pe măsură ce trec anii, acestea sunt tot mai greu de găsit, iar nudismul devine o practică tot maicomună.Din acest motiv (şi nu numai), Creta se află printre destinaţiile care-ţi poate oferi o vacanţă erotică.

Cum ajungi-din Bucureşti poţi ajunge în Creta cu zboruri charter sau zboruri regulate, cu escală în Atena.  Zborul dintre Atena şi Creta durează aproximativ 45 de minute, iar aterizarea va avea loc fie pe aeroportul Heraklion, fie pe Aeroportul din Chania, în funcţie de cursa pe care o alegi.

Ofertă sejur Creta

Hotel Mari Kristin 3*, Hersonissos - de la 199 euro/persoană, transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi de cazare cu demipensiune, asistenţă turistică.Europa Travel, www.europatravel.ro, tel. 021.9407.

Se spune că în Santorini sunt cele mai frumoase apusuri din lume. În orice colţ al insulei te-ai afla, peisajele sunt ameţitoare: din vest (din staţiunile Akrotiri şi Megalochori) vezi vulcanul şi insulele vecine, din est vezi kilometri de plaje cu nisip şi pietriş, iar din celelalte părţi ale insulei admiri biserici, mici cupole şi rămăşiţele vremurilor de demult. Pe lângă acestea, Santorini are şi unele dintre cele mai frumoase plaje din Marea Mediterană, unele cu nisip negru: Perissa (12 km sud-est de Fira), Perivolos (10 km sud de Fira), Agios Georgios (12 km sud-est de Fira) şi Kamari (10 km sud-est de Fira). Iar dacă vrei să schimbi nuanţa, mergi la Plaja Roşie (12 km sud-vest de Fira)sau la Plaja Albă (13 km sud-vest de Fira). Seara profită de tratamentele unui centru Spa şi savurează un vin local precum Selladia, Asyrtiko Boutari, Santorini Boutari sau faimosul Vinsanto. Îţi recomandăm împrejurimile Firei (capitala insulei) unde, pe lângă un vin bun şi afrodisiace precum miere şi fistic, localurile „aprind" atmosfera cu imagini erotice a personajelor din vechea Grecie. Nu cred că ai putea ajunge într-o altă destinaţie şi să fii mai impresionat decât deeroticul Santorini, văzut pentru prima dată.

Cum ajungi - în timpul sezonului există zboruri săptămânale care pleacă de pe aeroportul Henri Coanda şi ajung pe aeroportul Santorini, în aproximativ 2 ore. În restul anului, se face escală la Atena.

Ofertă sejur Santorini

Hotel Orion Star 3*, Kamari - de la 374 euro, transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi de cazare cu demipensiune, asistenţă turistică. Europa Travel, www.europatravel.ro, tel. 021.9407.

Mykonos este un exemplu rar de arhitectură cicladică. Este insula în care vei găsi case în formă de cuburi, văruite în alb, care formează un labirint haotic de străduţe şi alei înguste. Cunoscută drept Insula Morilor de Vânt sau ca Ibiza Greciei, Mykonos a cunoscut celebritatea datorită vieţii de noapte unice, cu clubbingși spectacole erotice, şi a DJ-lor faimoşi din Hora, capitala insulei,frecventată de comunitatea gay. Aici cluburile se umplu în jurul orei  4 dimineaţa şi stau deschise până pe la 10 dimineaţa, iar maximul de erotism, cu mişcări senzuale şi dansuri private, îldescoperi în Las Vegas Strip Club (cel mai popular de pe insula) şi în Fiesta Sabana Erotic Club. După o petrecere senzuală, te poţi îndrepta spre Platys Gialos, o staţiune din sudul insulei, la 4km de Hora, de unde ambarcaţiunile pleacă spre plajele coastei de sud. De asemenea, poţi vizita Ornos, un centru comercial bine organizat, situat în sud-vestul insulei, la 3 km de Hora, sau poţi alege portul Tourlos, în care ai şansa admiri croaziere exclusiviste. Iar noaptea, o iei de la capăt cu petreceri erotice pe plajaParadise Beach, cea mai cunoscută din lume.

Pe lângă nebunia vieţii de noapte, Mykonos te întâmpină cu mori de vânt bine conservate și mici biserici cu acoperișuri roșii, alături de oameni deschişi şi prietenoşi, care te conving să revii în fiecare an. Nu degeabainsula este numităşi„ bijuteria" Mării Egee.

Cum ajungi - există curse regulate cu avionul pe tot parcursul verii: Atena -Mykonos, iar aeroportul din Mykonos este la 4 km de oraș (Chora). Dacă vrei să mergi cu barca, există două porturi în apropiere de Atena: Pireus și Rafina, ambele cu servicii regulate de transport cu feribotul sau cu ambarcaţiuni rapide.

Ofertă sejur Mykonos

Hotel San Marco 4*, din Choulakis Beach - de la 372 euro, transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi de cazare cu mic dejun, asistenţă turistică. Europa Travel, www.europatravel.ro, tel. 021.9407.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net