Vine vara cu planuri de renovări? Achiziționează cele necesare de la Shop Einstal

Cât e vara de lungă, tot atât de mult timp este pentru a face toate renovările și reamenajările în casă. Adevărul este că sezonul rece vine adesea cu nemulțumiri legate de performanța sistemului de încălzire spre exemplu sau randamentul tâmplăriei pvc. Așadar, sunt destul de multe de care să vă ocupați când sezonul o permite, adică vara, desigur.

Dacă v-ați setat obiectivele acestei veri, atunci aveți nevoie și de ceva oferte pentru toate produsele achiziționate. Iar aici Shop Einstal va fi alegerea ideală, magazin fizic și online ce cuprinde universul instalațiilor termice și sanitare. De aici puteți achiziționa atât echipamentele complexe, majore, cum sunt centralele termice și caloriferele, dar și o gamă variată de accesorii, cum sunt țevile, fitingurile de asemenea.

Calorifere? Încălzire în pardoseală? Ce este mai rentabil

Întrebați un specialist pentru a calcula care este necesarul de încălzire pentru locuință. De cele mai multe ori trierea opțiunilor o facem în funcție de câteva informații mai degrabă superficiale ce țin de încălzirea în pardoseală, respectiv de calorifere.

În ambele cazuri sunt aspecte pozitive și riscuri asumate. Caloriferele ocupă spațiu, se pot înfunda din cauza depunerilor pe instalație, din cauza calității agentului termic circulat și recirculat. Încălzirea în pardoseală presupune însă intervenție majoră, montaj sub șapă, deci deranjul este unul cu atât mai mare.

Încălzirea în pardoseală a devenit o alternativă în ultimii ani. Este însă o recomandare pentru cei care dețin locuințe generoase, unde volumul de aer ce trebuie încălzit este mai mare. De asemenea, poate fi singura sursă de căldură sau o completare. Dacă optați în continuare pentru calorifere, veți observa că piața de profil este mai diversificată ca oricând.

Oțel sau aluminiu? În primul caz vorbim de înlocuire sigură în decurs de 10 ani de la montaj. Se înfundă mai ușor din cauza depunerilor. Iar cele din aluminiu se pot deforma destul de ușor. Însă în ambele cazuri vorbim și despre avantaje desigur. Cele din oțel sunt mai accesibile.

Nu vă limitați la clasica variantă. Cele verticale vă permit să amenajați practic chiar și când nu aveți suficient spațiu, cele înalte și cu puțini elemenți pot fi opțiuni ideale pentru bucătării mici sau băi înguste. 

Comandați online

Una din marile probleme când puneți în practică un plan de renovare este cel legat de logistică să spunem. Caută echipă care să te ajute să mergi în magazin, ridică produsele, cară din depozit în mașină de transport, descarcă. Și dacă mai aveți și norocul destinației într-un bloc de apartamente cu câteva etaje, se înțelege chinul de a aduce produsele acasă. Mai ales când vorbim de cele de volum și greutate, cum sunt caloriferele.

Comandați online. Este mai simplu și mai rapid, mai eficient, iar transportul vă este asigurat până acasă. Livrarea este în timp optim, în medie în 2 zile lucrătoare și are acoperire națională.

Să înceapă renovarea!

Contact:

Șoseaua Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center, sector 3, București

0766.261.389 - 0766.261.392 - 0786.124.777

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg