Vrei să-i faci o surpriză deosebită persoanei iubite? Idei sexy pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Ultima actualizare:

    Sfântul Valentin se apropie și toate cuplurile sărbătoresc iubirea în felul lorfoto: 123RF
Sfântul Valentin se apropie și toate cuplurile sărbătoresc iubirea în felul lorfoto: 123RF

Sfântul Valentin se apropie și mai toate cuplurile sărbătoresc iubirea în felul lor. Nu trebuie să cheltuieşti foarte mult, dacă vrei să-i faci o surpriză persoanei iubite, de Ziua Îndrăgostiţilor, mai important este să găseşti ideea potrivită şi să fii creativ. Iată câteva idei sexy pentru această zi specială.

Lasă-i bilete de dragoste

De când nu ai mai scris un bileţel? Acum, de Ziua Îndrăgostiţilor, ai ocazia să o faci. Dacă nu crezi că l-ar impresiona pe partenerul de viaţă o declaraţie siropoasă, scrie-i ceva erotic. La aşa ceva niciun bărbat nu rămâne indiferent.

Vino cu ceva nou în pat

Are o fantezie pe care nu te-ai încumetat până acum să i-o îndeplineşti? Ce moment e mai potrivit decât acesta? E bine cunoscut faptul că bărbaţii sunt înnebuniţi după femeile în lenjerie intimă din dantelă foarte sexy. Aşa că, nu trebuie să îi privaţi de aceste plăceri şi purtaţi chiloţi de mătase, sutiene şi tot felul de portjartiere, de diferite culori, pentru a le incita simţurile.

Un masaj erotic şi senzual

După o zi de muncă, nimic nu este mai binevenit decât un masaj erotic. De Valentine`s Day, pregăteşte o atmosferă romantică în dormitor şi oferă-i iubitului tău un masaj erotic plin de senzualitate. Foloseşte un ulei afrodisiac sau o loţiunile de corp, pentru ca mâinile tale să alunece mai bine pe trupul lui înfierbântat.

Seară spa acasă

Dacă tot trebuie să staţi acasă, măcar să vă relaxaţi împreună. Aşteaptă-l cu o cadă plină de apă fierbinte cu multă spumă parfumată. Pune muzica lui preferată, aprinde câteva lumânări şi deschide o sticlă cu şampanie.

Luaţi cina în intimitatea casei

Dacă nu aveţi posibilitatea să ieşiţi în oraş, aşteaptă-l acasă cu o cină romantică preparată chiar de tine. Aranjează masa întru-un stil aparte şi îmbracă-te într-o lenjerie intimă extrem de sexy. 

image
image
image
image
image
image
tarif gigacalorie incalzire 1024x590 webp
Detector de metale (foto: Pexels)
fructe pexels jpg
1 apa de trandafiri 1401915263 jpg jpeg
inghetata lingurita freepik png
20230922 112723 jpg