Wilio - cel mai inteligent și rapid serviciu de căutare a profesioniștilor calificați pentru românii ce au nevoie de un meșter

Ultima actualizare:

Să găsești pe cineva care să monteze gresia sau să zugrăvească un apartament nu ar trebui să fie foarte greu.

Serviciul Wilio îi ajută pe clienții săi să gestioneze munca pentru care este de obicei foarte dificil să găsești experți de calitate. În ceea ce privește diversitatea serviciilor și a profesiilor legate de construcții de apartamente, case sau grădini, Wilio oferă clienților săi o bază de date extinsă formată din profesioniști verificați și recomandați, aflați în toată România.

Deși tot mai mulți profesioniști își promovează serviciile online pentru a ajunge la cât mai mulți posibili clienți, acest aspect este în continuare o problemă, având în vedere faptul că realizarea multora dintre aceste servicii se bazează în continuare pe recomandări și cunoștințe.

Clientul trebuie să contacteze meșterul, să aștepte un răspuns și să spere că va fi disponibil și că oferta primită se va potrivi bugetului său. Dacă nu, clientul trebuie adesea să caute alți profesioniști până când găsește unul disponibil și la un preț rezonabil.

Wilio minimizează acești pași ce pot fi uneori enervanți și, chiar și în timpul pandemiei reușește să ajute sute de clienți noi în fiecare săptămână să găsească profesioniști pentru diferite servicii. Spre deosebire de bazele de date obișnuite, ce afișează de multe ori doar o listă de furnizori de servicii, Wilio va găsi experții de care aveți nevoie imediat, pe baza nevoilor specifice ale proiectului dumneavoastră.

Profesioniștii ce confirmă că sunt interesați și disponibili pentru a derula proiectul, vor trimite ofertele pentru ca dumneavoastră să puteți alege. Valoarea adăugată o reprezintă miile de evaluări și recenzii de la utilizatori reali ai serviciului, astfel încât clientul să poată fi sigur de calitatea lucrărilor pe care le comandă.

Mihaela a încercat acest serviciu atunci când a trebuit să renoveze bucătăria. „Primul pas este să introduceți o solicitare. Trebuie să răspundeți la mai multe întrebări specifice în funcție de categoria proiectului. Apoi, în câteva ore, veți primi mesaje de la profesioniști cu oferte, recenzii, informații de contact și profilul lor de afaceri”. Deoarece clientul vede mai multe oferte și le poate compara, este foarte ușor să se asigure că oferă un preț foarte corect pentru serviciu. „Veți evita sentimentul că ați plătit în plus”.

În locul descrierii proiectului de care aveți nevoie, Wilio folosește un chestionar pentru a oferi furnizorilor de servicii informațiile de care au nevoie.

Acest program este de asemenea foarte util specialiștilor, deoarece le permite acestora să decidă rapid dacă aplică pentru realizarea unui anumit proiect. Profesioniștii vor găsi aici toate detaliile de care au nevoie pentru a decide dacă sunt interesați și au timpul necesar pentru derularea proiectului. Există peste 800 de întrebări diferite pentru numeroase categorii și fiecare client va primi doar câteva care sunt relevante pentru el.

Dragoș, care avea nevoie să zugrăvească apartamentul, a apelat la Wilio după ce zugravul a anulat în ultimul moment data deja stabilită. „Ne-am pus de acord dar, cu două zile înainte, mi-a spus că nu va mai putea veni pentru că cineva din familie a avut un test Covid pozitiv. Deoarece abia așteptam să zugrăvesc, am încercat să caut pe internet și am văzut că  prin Wilio voi primi mai multe oferte deodată, așa că am încercat. Am fost surprins că trei zugravi care păreau foarte profesioniști mi-au răspuns în doar câteva ore”.

Dragoș a fost mulțumit de rezultatul final. „Meșterul a fost politicos. A făcut o treabă bună și curată. Fiecare dintre noi am auzit povești despre meșteri care promit că vor veni, dar nu mai vin din diverse motive ce în această perioadă sunt lesne de înțeles. Datorită lui Wilio, am avut o experiență foarte bună. Mă gândesc și să montez ferestre noi tot prin intermediul acestui serviciu”, concluzionează Dragoș.

Dacă aveți și dumneavoastră nevoie de meșteri calificați pentru a vă lucra într-un apartament sau o casă, introduceți o solicitare chiar acum pe www.wilio.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net