Zonele erogene - geografia trupurilor

simeon stalpnicul png
Vaginul poate fi considerat o adevărată constelație de puncte erogene.www.clickpentrufemei.ro

Ca să ajungi la orgasm, ca femeie ori ca bărbat, ai nevoie de puțină stimulare în zonele plăcerii. Pentru asta, însă, trebuie să cunoști noțiunile de bază în ceea ce privește zonele erogene. Totul, în scop nobil, pentru a oferi și a primi dragoste.

Plăcerea maximă poate fi atinsă dacă abordezi cât mai multe puncte sensibile ale corpului. În capitolul sex nu scrie doar de vagin și de penis. Iată care sunt hărțile geografice ale plăcerii feminine și masculine.

Punctele erogene la femei

Sânii reprezintă zone erogene sensibile ale femeii, în așa măsură încât unele femei pot avea orgasm chiar şi fără penetrare. Sunt conectați, prin sistemul nervos, de creier şi de zonele intime. Atinge sânii blând, cu buricul degetelor, cu limba, pentru că în anumite momente (care țin de modificările hormonale), se poate simţi o tensiune la nivelul acestora.

Lobii urechilor, ceafa, spatele, coapsele, buricul, acestea te ajută să te destinzi și să intri în starea de euforie care duce la orgasm.

Vaginul este umezit de mucoasa vaginală care conţine mulți receptori ai plăcerii. De fapt, vaginul poate fi considerat o adevărată constelație de puncte erogene.

Află care sunt zonele erogene ale femeilor și ale bărbaților pe clickpentrufemei.ro. 

Evită să introduci aceste lucruri în vagin!Descoperă tot ce observă partenerul tău în timpul sexului!

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
Kate Middleton
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Bouchard2 jpg
bohdan krotevici
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg