Fără «lupi» contra Unirii

Ultima actualizare:

Dacă Marinescu încă nu şi-a rezolvat problemele cu Chimia Brazi, Bilaşco n-a apucat să se pregătească sub comanda lui Ilie Dumitrescu, din cauza convocării la naţională. Nici cei 4 nu au şanse prea mari să fie titulari contra ialomiţenilor sâmbătă.

Motivul? Sunt nepregătiţi fizic. „Galamaz şi Apostol nu sunt încă la nivelul maxim, mai ales că ultimul vine şi după o accidentare. Şi Ricardo e uşor în urmă cu pregătirea. În schimb, Răduţ intră de azi în programul echipei, iar Tănase va face luni o rezonanţă magnetică", a dezvăluit tehnicianul din Ghencea.

Practic, dintre jucătorii aduşi, Onofraş e singurul pregătit să joace din primul minut, însă, în cazul în care Răduţ nu va mai acuza dureri, mijlocaşul de 20 de ani va fi folosit titular.

Antrenorul Stelei a schimbat şi regulamentul de ordine interioară impus de Piţurcă, după ce o delegaţie de jucători l-a rugat să reducă numărul zilelor petrecute în cantonament.

„Le-am ascultat cererea, dar le-am spus că trebuie să scriem un contract. Dacă nu sunt în casă până la 22.00, jucătorii primesc 10.000 de euro amendă. În ziua liberă, odihna e obligatorie", a explicat Dumitrescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net