Fără silicoane pentru italiencele minore

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Presa din Italia a relatat mai multe cazuri în care unii părinţi le-au oferit fiicelor posibilitatea de a-şi pune implanturi mamare, ca şi cadou.

Potrivit unui articol din ziarul ¨Il Mattino¨, Consiliul de Miniştri din Italia a aprobat astăzi, 11 decembrie, proiectul de lege care prevede ca fetele cu vârsta mai mică de 18 ani să nu aibă voie să îşi pună implanturi mamare. Sub-secretarul Ministreului Sănătăţii, Francesca Matini, a declarat că este foarte fericită că proiectul de lege a fost aprobat.

Vezi aici VIDEO şi GALERIE FOTO cu Cristina del Basso

În vederea prevenirii implanturilor mamare la minore, Martini a declarat că această lege va impune adolescentelor să nu îşi mai mărească sânii din motive estetice, din cauză că de multe ori nu sunt conştiente de riscurile la care se supun. Totodată, implanturile mamare la minore vor fi interzise chiar dacă părinţii acestora îşi dau acordul pentru o astfel de intervenţie chirurgicală.

Moda implanturilor mamare la minore a apărut în Italia de câţiva ani. Cristina del Basso, fostă concurentă la concursul ¨Big Brother¨ este una dintre italiencele care a devenit faimoasă pentru implanturile ei mamare. În presa din Peninsulă s-a vehiculat că italianca a început să îşi refacă sânii înainte să împlinească 18 ani.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net