Fără silicoane pentru italiencele minore

simeon stalpnicul png

Presa din Italia a relatat mai multe cazuri în care unii părinţi le-au oferit fiicelor posibilitatea de a-şi pune implanturi mamare, ca şi cadou.

Potrivit unui articol din ziarul ¨Il Mattino¨, Consiliul de Miniştri din Italia a aprobat astăzi, 11 decembrie, proiectul de lege care prevede ca fetele cu vârsta mai mică de 18 ani să nu aibă voie să îşi pună implanturi mamare. Sub-secretarul Ministreului Sănătăţii, Francesca Matini, a declarat că este foarte fericită că proiectul de lege a fost aprobat.

Vezi aici VIDEO şi GALERIE FOTO cu Cristina del Basso

În vederea prevenirii implanturilor mamare la minore, Martini a declarat că această lege va impune adolescentelor să nu îşi mai mărească sânii din motive estetice, din cauză că de multe ori nu sunt conştiente de riscurile la care se supun. Totodată, implanturile mamare la minore vor fi interzise chiar dacă părinţii acestora îşi dau acordul pentru o astfel de intervenţie chirurgicală.

Moda implanturilor mamare la minore a apărut în Italia de câţiva ani. Cristina del Basso, fostă concurentă la concursul ¨Big Brother¨ este una dintre italiencele care a devenit faimoasă pentru implanturile ei mamare. În presa din Peninsulă s-a vehiculat că italianca a început să îşi refacă sânii înainte să împlinească 18 ani.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
Oana Roman si Isa jpg
femeie frig casa jpeg
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg