Fetiţa lui Cristea vrea ca părinţii ei să se împace

image
2012: În ultima vreme, Adrian e din ce în ce mai prezent în viaţa fetiţei sale, Rania, şi a fostei iubite, Denisa

La numai patru anişori, fiica lui Adrian Cristea are un mare vis: acela ca părinţii ei să fie din nou împreună. Şi, dacă privim cu atenţie la schimbarea de atitudine a fotbalistului faţă de mama fetiţei lui, începem să ne gândit că dorinţa copilei are mari şanse de împlinire.

Aflat de trei săptămâni în Belgia, după ce a fost convocat de echipa de fotbal Standard Liège, „Prinţul" a avut timp să mediteze mai mult asupra vieţii şi probabil, şi-a dat seama cât de importante sunt Rania şi Denisa pentru el. Nu a stat pe gânduri şi le-a chemat să-i fie alături, acolo. Din cauza orgoliului ei, fosta iubită, Denisa Nechifor, nu a acceptat propunerea din prima şi i-a spus că se mai gândeşte.

După ce l-a ţinut pe jar o perioadă, zilele trecute i-a dat un răspuns pozitiv. De fericire, fotbalistul le-a trimis fetelor lui, de Sfântul Valentin, flori şi a vorbit cu ele la telefon.

„Da, e adevărat, Adi e în cantonament în Belgia şi m-a chemat pe mine şi pe Rania acolo, în vizită. Ne-a trimis flori şi se comportă altfel acum", ne-a spus Denisa.

2013: Joi seara, micuţa Rania a defilat într-o prezentare de modă la Palatul Parlamentului

image
2012: În ultima vreme, Adrian e din ce în ce mai prezent în viaţa fetiţei sale, Rania, şi a fostei iubite, Denisa

În aceste condiţii, nu este exclus ca cei doi să revină la sentimente mai bune şi chiar să se împace, mai ales că fetiţa pe care o au împreună este dornică de acest lucru. „Vreau ca mami şi tati să se împace", a spus micuţa de numai 4 anişori, joi, când a fost invitată să defileze în cadrul evenimentului Expo Ideal Mariaj.

Relaţia dintre fotbalistul Adrian Cristea şi Denisa Nechifor a fost una tumultuoasă, plină de despărţiri şi împăcări. Nici rodul iubirii lor, micuţa Rania, nu i-a putut ţine unul lângă celălalt.

2009: Adrian Cristea, la botezul fetiţei sale

simeon stalpnicul png
2012: În ultima vreme, Adrian e din ce în ce mai prezent în viaţa fetiţei sale, Rania, şi a fostei iubite, Denisa

Ba din contră, tatăl ei a plecat de lângă ele, imediat ce simţea fiorul unei alte iubiri. Relaţia cu Bianca Drăguşanu l-a făcut să-şi neglijeze responsabilităţile de tată şi părinte, a uitat subit să se îngrijească financiar de copilul lui şi îl vedea din ce în ce mai rar. Trei ani şi jumătate au durat clinciurile dintre fotbalist şi mama copilului lui, până la începutul iernii, când el s-a despărţit de Bianca.

„Adrian nu este un părinte activ, e un tată la distanţă", spunea Denisa Nechifor anul trecut. Acum însă, pare că situaţia dintre ei s-a schimbat în sensul bun al cuvântului, astfel că fostul fotbalist al "U" Cluj este mai implicat ca niciodată în relaţia cu Rania. Se interesează tot timpul de ea şi nu omite să facă gesturi frumoase nici pentru mămica fetiţei.

Bianca şi Denisa s-au atacat de nenumărate ori în presă şi, chiar dacă Adrian Cristea a încercat de mai multe ori o „reuniune de familie", nu a reuşit să le determine să se împrietenească. Fiind pus, astfel, la mijloc, a trebuit să aleagă. În aceste condiţii, pe parcursul celor 3 ani, cât a stat cu Bianca Drăguşanu, „Prinţul" şi-a cam neglijat fetiţa pe care o are cu Denisa Nechifor. Acum, poate de singurătate sau pentru că nu mai are nici o constrângere, Cristea s-a reapropiat de familie.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
57511005 403 jpg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati