Flavius Nedelea, primele declarații după ce a fost eliberat din arest! „A fost un șoc!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Flavius Nedelea a fost eliberat din arest, chiar înainte de Sărbători. Afaceristul a petrecut 62 de zile de detenție preventivă, în arestul Poliției. Acum se află sub control judiciar. Nedelea a rupt tăcerea după ce a fost acuzat de înlesnirea prostituției și a ținut să facă lumină în acest caz, în exclusivitate pentru Click! 

Flavius Nedelea, a fost ridicat de DIICOT în luna octombrie, pe numele afaceristului fiind emis, la acel moment, un mandat de arestare de 62 de zile. Afaceristul a fost reținut într-un dosar ce era legat de înlesnirea unor presupuse activități de prostituție, în mai multe localuri de noapte din București și Constanța. 

Flavius Nedelea: „Nu există nici măcar o faptă care să mă incrimineze. Am încredere totală în justiția din România”

Odată eliberat din arest, după cele 62 de zile petrecute în detenție, omul de afaceri a ținut să facă lumină în ce privește acuzațiile care i s-au adus. Flavius Nedelea neagă vehement orice implicare a sa în activități care ar înlesni prostituția.

Autoritățile au investigat în dosar posibila implicare a lui Nedelea în activitatea unor cluburi de noapte din București și Constanța, alături de alți doi asociați de-ai săi. 

Afaceristul a ținut să sublinieze, însă, pentru Click!, că a fost o regretabilă eroare pentru că nu deține nici un local de noapte, el fiind asociat cu cei doi doar la restaurantul pe care îl deține în Centrul Bucureștiului. 

Nedelea speră ca instanța de judecată să facă dreptate în acest dosar, în care consideră că a fost acuzat pe nedrept.

„Nu îmi pot asuma ceva ce nu am făcut”

„Nu am legătură cu faptele care fac obiectul acestui dosar. Prietenia mea și asocierea cu cei doi asociați ai mei în restaurantul „Le Dome din București” au făcut anchetatorii să înțeleagă că suntem asociați și la cele trei cluburi de noapte, două în București și unul în Constanța.  

Nu am deținut și nu dețin niciun club de noapte, nu sunt asociat în vreo societate care administrează sau a administrat vreun club de noapte vreodată! 

Singura asociere cu cei doi este în restaurant. S-a spus că eu sunt asociat în cele trei cluburi și că îmi regret fapta, nu am afirmat niciodată așa ceva, nu există nici măcar o faptă și nu îmi pot asuma ceva ce nu am făcut, cu atât mai mult să regret!

Nedelea a fost plasat sub control judiciar 

Eu nu am un club și nici nu am avut, pentru toate persoanele care mă cunosc, prieteni, familia mea, a fost un șoc, deoarece mă cunosc și știu foarte bine ce fac și ce nu fac!

Îmi doresc să îmi păstrez imaginea impecabilă pe care am avut-o până în prezent, sunt nevinovat și sunt pe deplin încrezător în justiția din România”, a declarat Flavius Nedelea, în exclusivitate, pentru Click!

După eliberarea din arest, afaceristul a fost plasat sub control judiciar și nu poate părăsi țara decât cu permisiunea autorităților. 

Flavius Nedelea are 42 de ani și deține un restaurant în centrul Bucureștiului, precum și mai multe afaceri în Tulcea. Afaceristul e implicat și în alte medii de business.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net