Florentina Opriş nu mai e singură? Vezi cu ce bărbat cunoscut s-a afişat la un eveniment

Ultima actualizare:

Evenimentul a fost organizat de Asociația pentu o Viață Sănătoasă, condusă de vedeta Prima TV, Florentina Opriș, iar printre participanți s-au numărat atât personalități din lumea mondenă și cea a afacerilor, cât și personalități din lumea sportului și a medicinei.

Omul de afaceri Nicușor Stan, proprietarul centrului de evenimente Ambasad'Or, a primit Premiul de Excelență Pentru Sprijin În Promovarea Unui Stil De Viață Sănătos, în cadrul Galei Ovidiu Bojor. Premiul a fosdt oferit pentru că domnul Stan e un întreprinzător cu o experiență importantă de business, obținută în 18 ani de activitate, și care s-a implicat foarte mult în promovarea sportului și a vieții sănătoase.

Evenimentul a fost organizat de Asociația pentu o Viață Sănătoasă, condusă de vedeta Prima TV, Florentina Opriș, iar printre participanți au mai fost personalități din lumea mondenă și cea a afacerilor, cât și personalități din lumea sportului și a medicinei.

Cercetătorul Ovidiu Bojor, care în urmă cu doar două săptămâni a împlinit venerabila vârstă de 89 de ani, i-a înmânat personal premiul domnului Nicușor Stan, iar Florentina Opriş l-a însoţit pe scenă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net