FOTO Au vrut să fie mai frumoase, dar au fost distruse de operaţiile estetice

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au vrut să fie mai frumoase, însă finalul nu a fost tocmai fericit! Daniela Gyorfi, Gina Pistol, Marina Dina, Marinela Niţu ori Brigitte Sfăt sunt doar o parte dintre vedetele ce şi-au dedicat timpul, banii şi energia operaţiilor estetice.

Însă nu întotdeauna planul de acasă se potriveşte cu cel din târg şi s-a dovedit că intervenţiile suportate au fost mai degrabă un vis spulberat şi că naturaleţea este un atuu pe care l-au pierdut demult.

Daniela Gyorfi s-a numărat printre primele vedete din România care au descoperit mirajul operaţiilor estetice. Şi-a micşorat nasul, şi-a estompat cearcănele şi şi-a mărit buzele cu grăsime proprie extrasă de pe coapsă. Daniela Györfi este una dintre vedetele care au apelat la chirurgia estetică pentru a estompa urmele lăsate de trecerea timpului. Rezultatul? Când e nemachiată, necoafată şi în ţinută lejeră, de stradă, cântăreaţa e de nerecunoscut. În luna august, fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături cu faţa umflată şi braţele puternic brăzdate de celulită.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Gina Pistol este o altă victimă a bisturiului. Din dorinţa de a avea buze cât mai cărnoase şi mai voluminoase, Gina a recurs destul de des la chirurgia estetică. La un moment dat, Gina a fost extreme de dezamăgită de rezultatul uneia dintre intervenţii. Vedeta era extreme de nemulţumită de forma şi volumul buzelor. Fostul "iepuraş" Playboy a trecut prin câteva intervenţii eşuate până să reuşească să-şi readucă buzele la forma normală. Frumoasa blondă nu s-a învăţat minte însă şi a recurs la bisturiu pentru a-şi "îmbunătăţi" nasul, însă nu a reuşit să se aleagă decât cu necazuri. În urma rinoplastiei, Gina a ajuns să nu mai poată respira.

simeon stalpnicul png

Marina Dina este un alt nume care se clasează cu succes în topul operaţiilor estetice eşuate. Aceasta şi-a pus primele silicoane la vârsta de 20 de ani, fiind nemulţumită de mărimea sânilor ei, Marina Dina a ceru ajutorul unui medic estetician. Însă, din cauza schimbărilor dese de greutate implantul de la sânul drept i- a alunecat şi a dat o formă nefirească. Nici cea de-a doua intervenţie nu a fost foarte reuşită, fosta asistentă a lui Mihai Morar plângându-se de forma noilor sâni.

simeon stalpnicul png

Nici soţia tenismenului Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, nu s-a ţinut departe de bisturiu şi a călcat de nenumărate ori pragul cabinetelor de chirurgie estetică. Nu toate intervenţiile supoartate de Brigitte au fost un succes. Deşi era considerată una dintre cele mai frumoase femei din ţară, ea a simţit nevoia să-şi ajusteze trupul la cabinetul medicului estetician. Şi în 2004, pe vremea când chirurgia plastică nu prinsese teren la noi, Brigitte avea în palmares două intervenţii: la sâni şi la buze.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Marinela Niţu este un alt nume celebru despre care putem spune că a pierdut lupta cu naturaleţea, din cauza multiplelor operaţii estetice. Soţia lui Miron Cozma şi-a modificat de-a lungul timpului buzele, pomeţii, sânii şi talia. Pentru ca timpul să nu-şi lase amprenta asupra chipului ei, Marinela a apelat frecvent la injecţiile cu botox. În urma tuturor acetor intervenţii, Marinela a pierdut însă din naturaleţe şi a fost adesea criticată pentru felul în care a ajuns să arate.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net