FOTO Bote şi Ilinca Vandici se iubesc? «Am curtat-o de mai multe ori de-a lungul timpului»

Ultima actualizare:
Bote
Bote

Cătălin Botezatu şi Ilinca Vandici au fost fotografiaţi împreună în timp ce se aflau la un restaurant unde au luat masa. La ieşire, cei doi s-au sărutat şi şi-au luat la revedere.

Aceste imagini, publicate în revista Ciao, au fost de ajuns pentru a stârni interesul tabloidelor în privinţa unei relaţii dintre ei, însă amândoi au fost cât se poate de rezervaţi în declaraţii faţă de astfel de presupuneri.

Cu toate acestea, Cătălin Botezatu nu s-a sfiit să recunoască faptul că se simte atras de Ilinca Vandici, deşi prezentatoarea de la Acasă TV nu a comentat prea mult pe marginea afirmaţiilor designerului.

"Am curtat-o de mai multe ori de-a lungul timpului, pe Ilinca. Dacă ar fi ea femeie căreia îi dau tarcoale, e vreo problemă? Ilinca scuză-mă, dar nu vreau să te pun într-o situaţie penibilă. Ilinca poate să confirme că i-am făcut curte de multe ori”, a spus Bote, la Acasa TV.“Nu refuz o relaţie cu Ilinca. Eu îmi asum tot ce v-a spus Ilinca sau va spune de acum încolo, restul chiar nu cred că vă priveşte” a continuat Cătălin Botezatu.

CAPTURĂ VIDEO, ACASA TV


    Bote
Bote
image
image
image
image
image
image
image png
mihaela bilic facebook jpg
cancer jpg
Moș Crăciun a venit la refugiații ucraineni din România. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cos cumparaturi shutter jpeg
shutterstock 1046965294 jpg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png