FOTO Ei s-au accidentat grav la «Dansez pentru Tine»

image
Radu Vâlcan are nevoie de repaus între 4 şi 7 zile.

Emisiunea «Dansez pentru Tine» a adunat de-a lungul timpului multe nume grele din showbiz printre concurenţi, însă unii dintre ei au suferit accidentări, uneori cu urmări foarte grave, în timpul antrenamentelor despre care se ştie că sunt destul de agresive.

CLIIMA20100422 0174 1 jpeg
Cel de-al 13-lea sezon „Dansez pentru tine” la care a participat pentru cazul câştigătorului George Boghian i-a purtat ghinion actriţei Monica Davidescu

Pe lângă Monica Davidescu, au existat şi alte vedete care au avut de suferit. Unul dintre aceşti oameni este Pavel Stratan, a cărui condiţie fizică face ca nimeni să nu se fi aşteptat la o accidentare din partea lui. În 2012, el a părăsit competiţia din cauza accidentării sale iar locul i-a fost luat de Marian Drăgulescu.

"Ma supun unui tratament cu socuri. La inceput era mai dureros, acum e mai bine. Toti concurentii de la Dansez fac eforturi. Eu, din pacate, trebuie sa muncesc mai mult deoarece nu am mai dansat niciodata. Nu ma descurc chiar foarte bine. Daca am intrat sa dansez, nu ma pot opri si vreau sa-mi ajut partenera sa-si implineasca visul. Medicii mi-au spus ca problema se rezolva intr-o luna, dar as vrea sa ma intorc mai repede, daca vom trece de duel. Vreau sa reincep antrenamentele de luni pentru ca vreau sa ma autodepasesc", spunea Stratan la vremea respectivă.

image
Lavinia Pârva şi Decebal Negoiţă

Nici Bianca Drăguşanu nu a scăpat de lovituri în 2012, iar la un moment dat a clacat din cauza stresului imens la care a fost supusă şi a durerilor cauzate de antrenamentele dure. «Nu am zis niciodată că sunt vreo divă. Şi pentru că sunt aici şi mi-am rupt picioarele şi o să mi le rup în continuare. O să fac cât pot, se vede pe mine. Îmi scot un ficat, un plămân şi i le dau mamei tale ca să se vindece, să vezi că sunt un om bun», spunea Bianca la acea vreme, încercând să mascheze vănătăile pe care le avea.

Pavel Stratan a părăsit  emisiunea din cauza  unei accidentări jpeg
Pavel Stratan a părăsit emisiunea din cauza unei accidentări

image
În timpul filmuleţului de prezentare de la repetiţii, Bianca apărea cu vânătăi urâte pe picioare

Lavinia Pârva, actuala iubită a lui Ştefan Bănică, nu a scăpat prea ieftin nici ea. În 2011, a fost sfătuită de medici să renunţe la concurs din cauză că avea o fisură la coastă şi probleme şi dureri uriaşe la ligamente. Ea nu s-a putut desprinde de Decebal, partenerul ei de atunci şi de jurământul pe care şi-l făcuseră când s-au întâlnit.

image
Şi-a pus pe Internet o poză cu piciorul rănit

Radu Vâlcan a fost şi el obligat să renunţe la Dansez pentru tine în 2010, cel puţin o săptămână. El suferise atunci o accidentare destul de serioasă în timpul repetiţiilor.

«Am forţat mai mult nota. Fiind vorba despre un dans contemporan, foarte frumos, dar complex şi cu multe prize am încercat să facem ceva spectaculos şi ghinionul a făcut ca la un moment dat să simt o arsură puternică la cot», spunea el atunci.

CLIIMA20130114 0106 1 jpeg
Cel de-al 13-lea sezon „Dansez pentru tine” la care a participat pentru cazul câştigătorului George Boghian i-a purtat ghinion actriţei Monica Davidescu

Iar anul acesta, se pare că prima care are probleme serioase din cauza accidentărilor suferite este nimeni alta decât Mihaela Rădulescu. Ea a anunţat că are nevoie de radiografii pentru că nu înţelege de ce suferă anumite dureri, după dansul în care a arătat aproape tot în faţa lui Ştefan Bănică Jr.

Mihaela Rădulescu jpeg
Mihaela Rădulescu
Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Proiectul pistelor pentru competițiile olimpice blog unteanu
catalin boboc secretar de stat FOTO pagina personala Facebook
image
image
image
image
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg