FOTO EXCLUSIV! Ştefan Bănică a început săptămâna la sala de sport

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ştefan Bănică (45 de ani) are grijă de imaginea lui. După un weekend în care n-a ieşit din casă, artistul a dat, luni dimineaţă, o fugă la sală ca să înceapă săptămâna în forţă.

Îmbrăcat lejer, cu o pereche de pantaloni de trening, o geacă bleumarin, la care a asortat o căciulă de aceeaşi culoare, şi încălţat cu pantofi sport, Bănică a fost surprins de fotoreporterii Click!, luni, în jurul orei 11.30, intrând în baza sportivă Pescariu. Probabil a vrut să-şi dezmorţească oasele, după ce timp de două zile nici măcar n-a ieşit din casă.

A vorbit la telefon până a intrat în clădire

simeon stalpnicul png

După o oră de sport, a plecat grăbit spre casă

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Bănică a vorbit la telefonul mobil de cum a ieşit din maşină şi până a intrat în sala de sport. Aici, însă, n-a zăbovit prea mult, aproximativ o oră, după care artistul s-a urcat în maşină şi a plecat grăbit spre casă, unde, probabil, îl aştepta fiica sa, Violeta. Trebuie spus că Andreea Marin a plecat cu treabă, vineri dimineaţă, în Turcia.

Şi «zâna» face sport

Fotoreporterii Click! au surprins-o, adesea, şi pe Andreea Marin (38 de ani) mergând la sală. Vedeta a început să frecventeze aproape zilnic o sală de fitness din Pipera. Şi asta, după ce ea a fost criticată de mai multe ori că s-a cam îngrăşat.

Plouă cu oferte pentru Andreea Marin, după despărţirea de Ştefan Bănică jr

«Păpușă, să fii la 8.00 în locul știut»

image
image
image
image
image
image
Detector de metale (foto: Pexels)
fructe pexels jpg
1 apa de trandafiri 1401915263 jpg jpeg
inghetata lingurita freepik png
20230922 112723 jpg
Tramvai FB nicușor dan jpg