FOTO Victorie - şoc a Unirii în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

Unirea a egalat după o combinaţie mortală pe ruta Tibi Bălan - Brandan - Bilaşco, cu ultimul la finalizare. La 1-1, Daniel Tudor a apărat un penalty executat de Steven Davis. Meciul a fost decis de autogolurile lui Lafferty şi McCulloch şi de un trasor al lui Brandan, deviat şi el uşor de un adversar.

Click aici pentru a vedea GALERIE FOTO!

Dan Petrescu în ploaie. Bursucul a îndurat cu stoicism ploaia de la Glasgow, în prima repriză stand în picioare şi dând indicaţii. La golurile de 3-1 şi 4-1 el nu s-a bucurat deloc şi le-a strigat elevilor săi să rămână concentraţi.

Paraschiv, în afara lotului. Surprinzător, fostul stelist, deşi cu o mare experienţă în Liga Campionilor, a fost trimis în tribune de Dan Petrescu din raţiuni tactice. Pe banca de rezerve s-a aflat în schimb Arlauskis, accidentat. Lituanianul a fost înscris pe foaia de joc pentru că ialomiţenii nu au decât doi portari pe lista UEFA, astfel că, aseară, Daniel Tudor, a fost singurul goalkeeper valid.

Susţinere din Irlanda. Pe lângă puţinii suporteri veniţi din România, Unirea a beneficiat aseară de sprijinul unor grupuri izolate de fani români din Marea Britanie. „Hai Unirea!", s-a auzit strigând de mai multe ori din mijlocul tribunei scoţiene. Stadionul a fost aproape plin, în tribune aflându-se aproximativ 45.000 de spectatori. Cel mai ieftin bilet la meci a costat 38 de lire sterline.

Fumatul, interzis pe stadion. Suporterilor români li s-a pregătit o surpriză la intrarea pe „Ibrox", organizatorii anunţând faptul că fumătorii vor fi drastic pedepsiţi în cazul în care îşi vor aprinde ţigările. Pe de altă parte, fanii lui Rangers au umplut stadionul doar cu câteva minute înainte de startul jcului, preferând să se încălzească în baruri, cu bere şi whisky.

Daniel Tudor a debutat în Ligă la 35 de ani. Meciul de aseară a fost primul al portarului român în cea mai important competiţie intercluburi din Europa.

Antrenament în ziua meciului. Pentru a-şi menţine jucătorii în priză, Dan Petrescu a renunţat la tradiţionala relaxare din dimineaţa meciului, preferând o şedinţă tactică de pregătire.

Walter Smith, cu telefonul fix în tribună. Ca de obicei, managerul celor de la Rangers a urmărit începutul partidei de undeva din tribună. Interesant e că scoţianul avea instalat lângă scaun un telefon fix, pentru a putea fi mereu în contact cu secundul Ally McCoist, care avea şi el un astfel de dispozitiv instalat pe bancă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net