Fundaţia «Dinu Patriciu» le-a dus daruri copiilor

Copiii din Holbav Deal, judeţul Braşov, au primit în dar, din partea Fundaţiei "Dinu Patriciu", pungi cu dulciuri şi jucării, dar şi cărţi cu poveşti de la Adevărul Holding.

Puştii locuiesc într-un cătun fără curent electric, îşi fac temele la lumina lumânării şi merg la şcoală pe jos, kilometri întregi prin zăpadă şi ger. Moşul a ţinut morţiş să ajungă la ei şi anul acesta şi chiar a reuşit!

Cadourile au fost împărţite la şcoala din sat de către membrii Fundaţiei Dinu Patriciu, care i-au încurajat pe copii să nu abandoneze şcoala. Dulciurile şi jucăriile au fost achiziţionate cu fondurile colectate în urma proiectului "Fii Moş Crăciun pentru un copil sărac", iar cărţile cu poveşti, peste 150 de titluri, au fost donate din partea Adevărul Holding.

Fundaţia "Dinu Patriciu", care a contribuit la reabilitarea singurei unităţi de învăţământ din sat prin programul "Educaţia Merită", a iniţiat acest proiect în perioada 2-13 decembrie 2010 cu scopul de a oferi unui număr cât mai mare de copii un prilej de bucurie la sfârşit de an.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
elena udrea adrian alexandrov jpeg
claudia patrascanu copii png
Propaganda rusa Evgheni Satanovski FOTO Captura video jpg
Aleksandr Dughin, la funeraliile fiicei sale, Daria Dughina FOTO Profimedia
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg