Gabriela Cristea la târgul de nuntă, soţul ei la medic

Ultima actualizare:

    Vedeta a avut succes cu  magazinul ei de accesorii  pentru mirese, dar Marcel  Toader i-a dat emoţii  din cauza sănătăţii
Vedeta a avut succes cu magazinul ei de accesorii pentru mirese, dar Marcel Toader i-a dat emoţii din cauza sănătăţii

A păşit cu dreptul în afacerea pe care tocmai a iniţiat-o, „Atelierul miresei".

Gabriela Cristea şi-a lansat magazinul cu accesorii de lux pentru nunţi, weekendul acesta, cu ocazia Târgului de mirese, din Piaţa Constituţiei. Cristea a primit deja o comandă de la o fată care se va căsători pănâ la sfârştiul acestui an şi are deja foarte multe comenzi pentru anul 2013.

„Este prima dată când scoatem capul în lume, cu această idee de business şi mă bucur să văd că are succes. Am stat timp de trei zile cu asociata mea, Adina Soare, şi deja avem comenzi de la doamnele care vor să arate bine de sărbători şi la cel mai important eveniment din vieţile lor. În plus am primit şi premiul «Delicate Wedding Accesories» din partea organizatorilor", a declarat Gabriela Cristea, pentru Click! 

Gabriela a avut ceva emoţii ieri, pentru soţul ei, Marcel Toader. Acesta a mers la control la Federaţia Română de Rpentru, pentru a-şi face analizele de rutină, aşa cum obişnuieşte în fiecare an. „E foarte bine, a fost doar un control. Pentru un om de 50 de ani e normal să aibă grijă de sănătatea lui".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net