Geanina Varga slăbeşte cu supă de roşii!
Silueta subţire cu mult chin se ţine! Mai ales după mesele copioase de Paşte. Vedetele fac eforturi disperate să dea jos kilogramele cu care s-au pricopsit după festin. Geanina Varga, de exemplu, ştie ce să facă. O ţine numai pe legume!
Ori de câte ori i se pare că a pus pe ea două-trei kilograme, Geanina Varga îi cere sfatul prietenei sale, antrenoarea de sport Cori Grămescu.
De altfel, instructoarea a creat o dietă specială pentru perioada de după Paşte, cu ajutorul căreia se poate slăbi 3 kg în 4 zile. Regimul, pe care îl va urma şi Geanina, include un ingredient care te scapă miraculos de surplusul de greutate: supa de roşii.
„Respect cu sfinţenie sfaturile lui Cori, cu privire la antrenamente şi la dietă", a mărturisit Geanina, pentru Click!
Dieta-minune e propusă de antrenoarea vedetei, Cori Grămescu
„Deşi Paştele e sărbătorit trei zile, consecinţele exceselor alimentare pot rămâne câteva luni bune", e de părere Cori Grămescu, antrenor de sport la care apelează foarte multe vedete autohtone.
„Propun o dietă de detoxifiere care ţine patru zile şi cu ajutorul căreia se poate slăbi garantat până la 3 kg. Regimul e unul de detoxifiere şi e bazat pe legume de sezon, nuci şi lactate naturale, şi 4 litri de lichide pe zi".
Geanina îşi prepară singură supa pentru dietă
Mic-dejun
Salată dintr-o jumătate de avocado, o roşie, un ardei gras, salată verde creaţă, o lingură de ulei de măsline şi puţină zeamă de lămâie.Gustarea 1: Un iaurt natural, de maximum 2% grăsime.
Prânz
Un bol de supă crudă de roşii (roşii, ţelină apio, ardei roşu, apă) şi o salată energizantă şi germeni de alfalfa (salată verde mix, ardei verde, seminţe de dovleac crude, roşii cherry, o lingură de ulei de măsline, zeamă de lămâie). Germenii de alfalfa se găsesc în plafare şi în magazinele de produse BIO.Gustarea 2: 30g migdale/caju/nuci crude.
Cină
Quinoa (o cereală asemănătoare orezului, n.r.) de primăvară (2 linguri de quinoa fiartă, 2 roşii tăiate cuburi, un ardei gras tăiat cuburi, 2 legături de pătrunjel verde tocat mărunt, zeamă de lămâie). Se amestecă legumele, se decorează cu frunze de pătrunjel, o felie de lămâie şi se stropește cu ulei de măsline extra virgin.
Lichide recomandate: Apă plată, ceai de urzici, ceai detoxifiant, suc de iarbă de grâu sau suc de sfeclă roşie.