Gică Hagi: „A fost o seară în care am întristat pe toată lumea”

Ultima actualizare:

"De-a lungul timpului, pe acest teren s-au obţinut performanţe foarte frumoase. A fost o seară în care am întristat pe toată lumea. Nu voia nimeni o astfel de seară şi toată lumea trebuie să facă o analiză acasă. Acest stadion este unul pe care s-au făcut performanţe mari. Mi-aş fi dorit să fi rămas astfel.”

„Am intrat pe teren cu dorinţa de a învinge, dar a fost o lipsă de concentrare. Nu îmi explic primele 20 de minute. Suporterii au dreptate. Nu reuşesc în niciun fel să îmi explic prima repriză. Vom avea un stadion nou. Cu siguranţă acolo trebuie să apărem cu o echipă nouă, în cel mai bun mod", a spus Hagi.

Potrivit ajansspor.com, Hagi are în acest al doilea mandat la Galatasaray un palmares inferior celui al predecesorului său, Frank Rijkaard. Hagi a înregistrat în cele opt meciuri de până acum două victorii, două rezultate de egalitate şi patru înfrângeri, acumulând 8 puncte.

În schimb, Rijkaard a obţinut în primele opt etape ale acestui sezon, până în momentul plecării de la Galatasaray, 12 puncte (4 victorii, 4 înfrângeri).

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net