Gigi Becali e invidios pe milioanele de euro ale Unirii Urziceni

Ultima actualizare:

Ajunşi în jurul prânzului în Turcia, roş-albaştrii nu au stârnit mai deloc interesul gazdelor.

Câţiva ziarişti rătăciţi prin aeroport şi o mână de localnici neinteresaţi au fost singurii turci care s-au nimerit în acelaşi timp în care au aterizat stelişti.

Nederanjaţi de presa din Ţara Semilunei, oficialii din Ghencea s-au gândit că îşi vor croi drum repede spre amplasamentul unde şi-au rezervat cazarea.

Cum Hotelul „Agaoglu My City" e situat undeva pe autostradă, iar turcii conduc maşinile fără să respecte vreo regulă de circulaţie, delegaţia Stelei a ajuns cu o întârziere de circa o jumătate de oră la stabiliment.

În hotelul Stelei s-au cazat şi doi fani ai lui Galatasaray, care i-au întâmpinat pe jucătorii din Ghencea cu scandarea lor consacrată: „Cim-bom-bom!".

Acolo, Kapetanos şi-a dat seama că nu are bagajul, în care ţinea, pe lângă bunurile personale, şi ghetele de joc.

Oficialii din Ghencea au intrat în alertă, l-au trimis pe atacant în cameră şi au promis că vor rezolva problema în cel mai scurt timp, Pantelis primindu-şi în cele din urmă lucrurile în cursul zilei de ieri.

Din delegaţia Stelei fac parte şi nelipsitele rude ale patronului Gigi Becali, dar selecţionerul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, şi secretarul general al LPF, Vali Alexandru.

Becali va ajunge abia astăzi la Istanbul, cu un avion privat. El susţine însă că Liga Europa e o competiţie secundară.

"Contra lui Fener o să odihnim jucătorii, pentru că nu vreau să fim obosiţi. Pentru ce să să ne zbatem? Pentru 120.000 de euro cât ia echipa dacă învinge şi 60.000 la egal? Nu, nu mă interesează asta, nici imaginea, lumea se învârte în jurul banilor, iar banii sunt în Liga Campionilor. Obiectivul nostru este campionatul. Urziceniul ia din Ligă 12-13 milioane, Steaua ar fi luat 17-18 milioane cu bilete cu tot", a declarat Becali.

Stelistul susţine că nu va mai băga niciun ban în transferuri "Avem super echipă, plus o grămadă de rezerve, nu mai e nevoie de nimeni. Ce să mai vorbim de Bibişkov şi Grzelak? La gară cu ei, tată! Grzelak să ia trenul de Polonia, Bibişkov să ia trenul de Bulgaria, şi cu asta basta. Steaua joacă de cinci ori mai bine cu Stoichiţă decât o făcea pe vremea lui Bergodi».

Grzelak a crezut că Turcia e în UE

În condiţiile în care Ochiroşii, Onicaş şi Bogdan Stancu au rămas acasă, fiind accidentaţi, Stoichiţă a intenţionat să ia în această deplasare şi câţiva jucători fără drept de joc, ca să poată face antrenamente în condiţii normale.

Totuşi, la Istanbul n-a ajuns decât Tudose, întrucât Ovi-diu Petre a invocat o problemă personală, iar polonezul Grzelak a venit la aeroport doar cu buletinul, crezând că Turcia este în Uniunea Europeană!

El habar nu avea că are nevoie de viză pentru a intra în Turcia şi a fost lăsat acasă.

Steliştii au ajuns ieri la Istanbul şi s-au cazat la hotelul “Agaoglu My City”

image

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net