Giovani Becali vine şi cu Lobonţ la Dinamo


    Lobonţ e împrumutat  până în vară la AS Roma,  italienii trebuind să  plătească 1,5 milioane  de euro lui Dinamo  pentru un transfer definitiv
Lobonţ e împrumutat până în vară la AS Roma, italienii trebuind să plătească 1,5 milioane de euro lui Dinamo pentru un transfer definitiv

Mare miză pentru “câini” în lupta pentru primele două poziţii din campionat. Calificarea în Liga Campionilor, fie ea direct în grupe, fie în preliminarii, ar însemna o importantă doză de capital în conturile dinamoviştilor.

În afara banilor de la UEFA, roş-albii vor avea şi sprijinul financiar al lui Ioan Becali, care plănuieşte să revină într-o funcţie oficială în "Ştefan cel Mare".

Iar Giovani nu urmează să vină singur. Ci însoţit de Bogdan Lobonţ. Portarul de 32 de ani este împrumutat pentru un an la AS Roma însă echipa la care mai joacă şi Adrian Piţ nu şi-a manifestat interesul pentru achiziţionarea definitivă a lui Lobby, acesta fiind mai mereu rezervă.

El a fost o singură dată titular şi de alte două ori a intrat pe parcursul meciului în poarta romanilor. Posibila întoarcere a lui Giovani la Dinamo va aduce şi reîncorporarea lui Lobonţ în echipa "câinilor".

În acest moment, formaţia din "Groapă" "scârţâie" în poartă. Cristi Munteanu şi Curcă nu sunt siguri pe viitorul lor în "haită", iar Ema Dolha a fost mereu criticat de Giovani, pentru evoluţiile sale ezitante.

Mai citeşte:

Dinamo va juca un "amical" cu naţionala Coreei de Nord în Antalya

Cristi Borcea rămâne în Comitetul Executiv al FRF

Andone: "Nici Mourinho nu ia campionatul la Dinamo"

Dinamo, egal ruşinos cu Unirea Tărlungeni!

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
horoscop jpg
inna sexy jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg