Giulia Nahmany a slăbit cu mâncare sănătoasă
S-a îngrăşat 35 kg anul trecut în timpul sarcinii şi a reuşit să le dea jos. Asta doar mâncând sănătos şi cumpătat. Giulia Nahmany e mulţumită de performanţă şi recunoaşte că a devenit expertă în nutriţie.
„Pot să-mi fac doctoratul în nutriţie. De ani de zile am avut fluctuări în greutate şi tot de ani de zile merg pe la nutriţionişti. Ştiu totul despre slăbit şi am ajuns la concluzia că nu există reţete minune", spune Giulia.
A născut o fetiţă în toamna anului trecut. Când a intrat în sala de naşteri avea 105 kg
Dintotdeauna a trebuit să aibă grijă la siluetă, însă 105 kg, cât a cântărit anul trecut, când a păşit în maternitate, nu a avut niciodată.
Le-a dat jos în decurs de un an, măncând sănătos. Antrenamentele de la sală şi energia consumată cu fetiţa ei au avut şi ele rolul lor.
„Acum am 70 kg şi tot ar trebui să mai dau jos 10 ca să fiu la dimensiunile ideale. Pe care le-am avut în 2009, când am luat pastile de slăbit.
Nu voi mai repeta niciodată greşeala, era să mor! Eram într-o emisiune şi-mi bătea inima foarte tare. Cred că le-am încercat din disperare atunci", se destăinuie vedeta.
La nutriţionişti a început să meargă din 2004 şi, la cât de mult s-a documentat, a devenit expertă. Ştie că trebuie să mănânce sănătos, fructe, legume, carne slabă la grătar, seminţe şi cereale din magazinele BIO.
Din fericire, îi şi plac. „Nu poftesc la fast-food, chiar mi se face rău după o pizza. Dar recunosc că îmi place să mănânc mult. Iar ciocolata e marea mea slăbiciune. M-aş putea abţine de la orice, mai puţin de la ciocolată. Fluctuez la capitolul motivaţie: atunci când exagerez cu mâncarea, mă îngraş", mai spune Giulia.
Meniul ei dintr-o zi
Ora 8.00. Două felii de pâine neagră 100% integrală cu brânză (maximum 5% grăsime), un ceai verde cu o linguriţă de miere.
Ora 9.30. O banană sau un baton energizant, înainte de ora de sport.
Ora 11.30. După antrenament, mănâncă un sendviş cu ton şi o legumă.
Ora 14.00. Prânzul constă într-un piept de pui la grătar sau peşte cu legume, un pahar cu orez, legume fierte sau salată, iar cartofi doar o dată pe săptămână.
Ora 16.00. O gustare care constă într-un fruct sau un iaurt.
Ora 19.00. Fructe sau o salată cu ou fiert sau cu o felie de brânză.
Mai citeşte:
Giulia Nahmany: «Părinţii mei au divorţat după 35 de ani»