Haos la inaugurarea restaurantului McDonald’s cu numărul 100 din România. Oamenii s-au călcat în picioare pentru un sandiwich la 10 lei

Pe 15 noiembrie, compania McDonald’s și-a lansat cel de-al 100-lea restaurant din România. Cu această ocazie, în țară au fost mai multe promoții. Oamenii s-au înghesuit să-și ia un sandwich la reducere. 

Imagine din fața restaurantului din Drobeta-Turnu Severin / foto: captura video
Imagine din fața restaurantului din Drobeta-Turnu Severin / foto: captura video

Tot cu această ocazie, McDonald’s a lansat și o campanie prin care ,dacă un client așteaptă mai mult de 90 de secunde până la livrarea comenzii, aceasta va fi gratuită.

Investiția în deschiderea restaurantului de tip Drive-Thru din Drobeta-Turnu Severin, de unde sunt imaginile de mai sus,  s-a ridicat la aproximativ 1,5 milioane de euro.

Aceeași înghesuială și la Brașov

La Brașov, promoția a adus la restaurantul din mall-ului AFI, sute de tineri dornici să își cumpere un Big Mc ieftin. 

„M-a controlat maică-mea în geantă și aveam două de asemenea, mi-a luat unul din ele și l-a dat lu’ soră-mea…” / „Foame mare, full de haine de firmă și ce trebuie acolo 10 lei”.

Traficul din București dat peste cap, pentru un Big Mc la reducere

Miercuri, pe internet, au circulat multe imagini cu oferta de la McDonald’s, iar lumea s-a urcat în mașină și s-a așezat la coadă pentru a-și lua un Big Mc de 10 lei și la București.

Două campanii McDonald’s într-o zi singură zi, a fost îndeajus ca traficul să se dea complet peste cap în Capitală. Cozile la Drive-Thru au fost semnalate de mai mulți șoferi din grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”.

„Coadă de pe podul Grant până la McDonald’s virtuții din cauza celor care intră la Mcdrive / McDonald’s, a anunțat un membru al comunității, miercuri seară, la ora 19:56.

Și în Bragadiru lumea s-a dus la Mc

Un șofer a postat și el imagini cu traficul blocat de românii care voiau să intre în McDonald’s Bragadiru, iar internauții au făcut haz de necaz, scrie b365.

„Am fost și eu cu câțiva prieteni, ne-am luat câte 15 meniuri big mac fiecare, le băgăm la congelator și scoatem câte un meniu pe zi. Fentăm 2 săptămâni”, a spus Ionuț F.M.

„Poți să le depozitezi și în afara frigiderului, nu cred ca influențează cu nimic aspectul și gustul”, i-a răspuns Daniel A.I.

„Eu am luat pentru Revelion. Am zis, dacă fac acasă, sa surprind invitații!! Dacă merg undeva, nu merg cu mana goala!”, spune Cosmin S.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net