Hoţilor nu le mai pasă că sunt filmaţi

Ultima actualizare:

Statisticile poliţiei arată că parfumurile şi fardurile scumpe sunt produsele cel mai des furate din magazine.  Pungaşii au grijă să nu dea de bănuit.

Îmbrăcaţi în haine „de firmă” şi cunoscători în domeniul cosmeticelor, ei le câştigă simpatia vânzătorilor care cred că au de a face cu persoane serioase. Apoi profită de neatenţia lucrătorului comercial şi fură obiectul dorit. Dacă sunt prinşi asupra faptei, hoţii devin violenţi şi, de multe ori agresează vânzătorii.

Aşa a păţit, luna trecută, o tânără angajată a magazinului de produse cosmetice „Beauty Market” din Sectorul 3 al Capitalei. Luciana ne-a povestit cum hoţii au venit în magazin, i-au distras atenţia şi au furat produse în valoare de 800 de lei.

A sunat la poliţie, dar echipajul solicitat a venit după aproximativ 40 de minute, au luat informaţii despre eveniment şi au plecat. Hoţii, prinşi în cele din urmă, după o săptămână, de către angajaţii firmei, au fost duşi la secţie, dar au fost eliberaţi imediat.

S-a întâmplat, vineri, 24 august, în jurul orelor 16.30”, a început povestea, Luciana, cu greutate în glas.

Trei persoane, o tânără, un tânăr şi o doamnă mai în vârstă au intrat în magazin. Tânăra şi doamna au început să îmi solicite diverse informaţii despre produse, distrăgându-mi atenţia, în timp ce  tânărul a furat un parfum marca Hermes, „Terre D`Hermes Pure Parfume”, în valoare de peste 300 de lei şi o apă de toaletă marca Burberry, „Burberry For Men” de aproximativ 170 de lei. Femeia în vârstă a furat mai multe produse de machiaj, prejudiciul creeat ridicându-se la 800 de lei”.

Luciana a mai adăugat că, în timp ce hoţii erau în magazin, prin dreptul vitrinei a trecut o patrulă de poliţie. Unul dintre poliţişti s-a oprit în uşă şi ar fi „schimbat priviri” cu hoţul.

Citeşte mai departe în Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cluj napoca jpg
1 fbhd webp
San Gimignano jpeg
FotoJet (1) jpg
 methode times prod web bin b31d12d4 fbd4 11e9 a4b4 b816768ca711 jpg
Nadia Comăneci și Nicolae Ceaușescu jpeg
cruce  Shutterstock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net