Hrebe, vinde-ţi mașina asta care atrage hoţii!

simeon stalpnicul png

Andrei Hrebenciuc se poate declara cel mai ghinionist posesor de maşină de lux! Pentru a doua oară, fiul deputatului Viorel Hrebenciuc a rămas fără BMW-ul său argintiu, seria 6. Hoţii i-au furat-o în timp ce Hrebe jr. se relaxa, miercuri seara, într-un centru sportiv din Cartierul Francez. Noroc cu poliţiştii care în mai puţin de două ore i-au găsit limuzina părăsită într-o parcare din sectorul 6.

O seară liniştită şi relaxantă s-a dovedit a fi una agitată pentru fiul politicianului Viorel Hrebenciuc. Parcă trăia un "deja-vu".

Andrei a mers la centrul sportiv al unui club privat din Cartierul Francez din Bucureşti, unde este client fidel. Când a vrut să plece, a observat cu stupoare că uşa vestiarului în care avea lucruri personale, printre care şi cheia de la maşină, a fost spart.

Maşina lui Andrei Hrebenciuc, furată a doua oară, a fost găsită

Hoţul maşinii lui Hrebe jr., 18 ani de închisoare!

A ieşit într-un suflet din clădire şi a avut neplăcuta surpriză să vadă că locul unde îşi parcase maşina era liber. Parcă retrăia coşmarul de acum doi ani, când aceealaşi bolid i-a fost furat de sub nas pentru că lăsase cheile în contact. Iniţial, a crezut că este o glumă, însă, după ce a vorbit cu paznicii clubului a realizat că totul este real.

Angajaţii firmei de pază i-au spus că nu au văzut şi nici au auzit ceva ciudat. Doar un „piuit" de alarmă şi o maşină plecând. "Nu putem să ne amestecăm. Dacă era vreo cunoştinţă a lui şi îl rugase să ia ceva din maşină?. Avea cheie, a descuiat şi a plecat", ne-a spus, ieri, unul dintre paznici.

Imediat, Hrebe jr. a pus mâna pe telefon şi a anunţat furtul BMW-ului buclucaş, în valoare de aproape 60.000 de euro. În mai puţin de două ore, autoturismul a fost găsit de un echipaj al Secţiei 20 abandonat într-o parcare din zona străzii 9 Mai, din cartierul Giuleşti.

Ofiţerii de la Furturi Auto au luat-o la puricat pentru a găsi şi alte amprente decât cele ale proprietarului. Anchetatorii su stabilit că maşina nu a fost avariată şi hoţii nu au furat nimic din ea.

De aici i-au furat mașina

Acesta este luxosul club din Cartierul Francez din București, unde Hrebe jr. s-a dus miercuri seara să facă sport. Ghinion! La ieșire, el nu și-a mai găsit mașina, pe care o parcase chiar în faţa clubului.

Aici au găsit-o poliţiștii

BMW-ul a fost găsit de poliţiști după numai două ore, într-o parcare dintre blocuri, în cartierul Giulești. Mașina nu era avariată și nici nu se furase nimic din ea.

BMW-ul, din nou la poarta lui Hrebe

Ieri, în jurul prânzului, reporterii Click! au găsit mașina parcată în faţa vilei unde locuiește Andrei Hrebenciuc. Pe portieră se vedeau urmele criminalistice lăsate de poliţiștii care au luat amprente.

A păţit-o şi în 2009

Şi în aprilie 2009, fiul lui Viorel Hrebenciuc a rămas fără aceeaşi maşină. Incidentul a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei. Andrei şi-a lăsat cheia în contact.

"Doar am coborât să salut, cât am lăsat un minut motorul pornit s-a suit cineva şi a plecat", declara Andrei Hrebenciuc în 2009. Şi atunci maşina a fost recuperată, iar cei trei hoţi, implicaţi în furtul mai multor maşini, au fost prinşi şi condamnaţi.

Relaţie celebră cu Elena Băsescu

Andrei e fiul deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, fost prefect de Bacău şi secretar general în guvernul Năstase. Hrebenciuc „senior” e celebru pentru antipatia pe care o are faţă de preşedintele.

În timpul relaţiei dintre fiul lui şi mezina lui Băsescu s-a spus că nu i-ar surâde ideea să se „încuscrească” cu Traian Băsescu. Andrei, care e în prezent preparator la Academia de Studii Economice din Bucureşti, şi Elena Băsescu au format un cuplu aproape un an, în 2007.

După ce s-au despărţit, atât Eba, cât şi Hrebe jr. au avut numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
cub bianca dragusanu png
meteo toamna foto pixabay
Medicul psihiatru Gabriel Diaconu FOTO Facebook
image
image
image
image
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg