I-au pus lipici pe creier!

Este un adevărat miracol că micuţul Dafi mai trăieşte şi mai ales că este un copil sănătos şi absolut normal. S-a născut cu un defect în creier care l-ar fi putut ucide în câteva zile.

Suferea de o malformaţie congenitală, care consta în lipsa unor vase capilare între artere şi vene, ceea ce făcea ca fluxul sangvin să fie accelerat, creierul neavând timp suficient să absoarbă oxigenul şi hrana.

Medicii au observat defectul la ecografia pe care mama acestuia, Catrin Evans (32 de ani), a făcut-o înainte de a-l naşte. Au hotărât să-l opereze imediat ce bebeluşul avea să vină pe lume.

Astfel, băieţelului i s-a lipit un cateter în creier, cu ajutorul unui adeziv special, similar cu superglue, în locul capilarelor. Dafi s-a simţit foarte bine după operaţie şi într-un timp record a fost externat.

Acum este vesel şi jucăuş ca orice copil de vârsta lui, deşi încă se află sub supravegherea medicilor şi va mai avea nevoie de tratamente.

Părinţii lui, care mai au o fetiţă de trei ani, au suferit enorm până au primit asigurări de la experţi că Dafi nu mai este în pericol de moarte. Până acum, copiii născuţi cu o astfel de malformaţie nu aveau nici o şansă să trăiască.

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
FotoJet (1) jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
FotoJet (2) jpg
Reynolds si sotia lui jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 14 august sf proroc miheia png
1 Uttam Parmar jpg
functionar banca jpeg
Campaniile lui Mihai Viteazul jpeg
TikTok oameni ilustratie retea sociala smartphone FOTO Shutterstock
bani banca bancnote jpeg