«Iadul rece», o proba fierbinte la prima editie de Top Chef
In prima zi la Top Chef, cei 24 de bucatari au fost transportati cu autocarul intr-un loc necunoscut. Increzatori in fortele proprii si mandri de performantele de pana atunci, ei aveau sa se confrunte cu una dintre cele mai dificile probe din cariera.
Destinatia finala: abatorul.
Misiunea: transarea unei jumatati de vita intr-un sfert de ora. Exemplul l-a dat Chef Hadad, care a transat singur o carcasa intr-un sfert de ora, spre admiratia celor prezenti. Cand le-a venit randul sa faca acelasi lucru, cei 24 si-au dat seama ca mai au multe de invatat si ca drumul pana la premiul la care viseaza este extrem de greu.
Mai mult decat atat, doar prezenta de spirit a lui Joseph Hadad a facut ca unul dintre bucatari sa nu fie ranit de altul in timp ce transa carcasa de vita. "Esti foarte slab ca bucatar", i-a spus Chef Hadad celui care era sa provoace accidentul.