Iată noul Passat, surprins în trafic - FOTO

Ultima actualizare:

    Noul Volkswagen Passat
Noul Volkswagen Passat

Programat pentru lansare în 2011, a şaptea generaţie de Passat va fi prezentată, în toamna aceasta, la Salonul Auto de la Paris. Însă, până atunci iată câteva fotografii-spion realizate de către britanicii de la revista Car.

Codificat cu denumirea B7, noul Volkswagen Passat va fi disponibil pe piaţă abia la începutul anului 2011. Iar pentru pasionaţii genului care nu-şi mai pot stăpâni curiozitatea, au început deja să apară primele imagini ale mult-aşteptatei limuzine.

Vezi aici mai multe imagini

Deşi detaliile mai importante sunt ascunse de învelişul special, cei de la Car Magazine au desluşit că noul Passat ar putea împrumuta farurile "pătrăţoase" de la fratele său mai mic Polo, evident adaptate într-o formă mai mare. Lucru valabil şi în cazul grilei faţă care pare să semene cu cea de pe Polo sau Golf VI.

În timp ce alţi constructori au marşat în mare parte pe reducerea consumului de carburant prin îmbunătăţirea procesului de ardere, inginerii de la Volkswagen încearcă să obţină un consum mai mic pentru noul Passat şi prin reducerea greutăţii.

Astfel, maşina va dispune de un şasiu mult mai uşor, compresoare de aer condiţionat micşorate şi parbriz, lunetă sau geamuri laterale foarte subţiri. Desigur, procentul de carburant salvat prin această abordare nu este neapărat foarte mare, însă este un început. Iar pentru un motor de 1,4 litri pe benzină aflat în plin demaraj, fiecare kilogram în plus contează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
bani pixabay jpg
pepeni de dabuleni jpg
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (8) jpg
Thailanda pixabay jpg
Orez cu legume  Sursa foto shutterstock 2134519827 jpg
image png
2 salata de vinete jpg jpeg
Un fermier braşovean a trimis 100 de vaci la abator din cauza secetei FOTO Adevărul
image
actualitate.net
image
actualitate.net