Iată primul restaurant cu roboţi din lume

simeon stalpnicul png

Ideea lansării restaurantului a apărut încă din 2007. Însă Institutul de Cibernetică din provincia chineză Jinan nu a putut onora comanda de 28 de roboţi-chelneri.

Astfel, abia săptămâna aceasta s-a putut inaugura primul restaurant al roboţilor din lume.

CITEŞTE ŞI

Iată jocul în care poţi face sex cu avatarul tău - VIDEO

Iată cum arată aplicaţia Google Body Browser - VIDEO

Creature – boxele sucite (şi răsucite)

Plasticul se poate "vindeca" singur!

Wang Xianwei, purtătorul de cuvânt al localului, a declarat pentru agenţia de presă chineză CN că „nimic nu se compară cu servirea unui personal impecabil".

De la somelieri, chelneri care îţi umplu paharele până la cei care servesc sosurile şi mâncarea, întreg personalul este robotizat.

„Numai bucătarii sunt oameni. În momentul în care aude la una dintre cele 21 de mese că paharul s-a golit, unul dintre roboţi pleacă imediat să îl umple. Totul se petrece în cea mai mare rapiditate şi fără cea mai mică eroare", a declarat Zhang Yongpei, unul dintre bucătari.

Niciodată chelnerul nu uită comanda făcută la mese şi răspunde prompt la solicitarea bucătarului. Indiferent de specificul activităţii sale, oricare dintre cei 26 de chelneri răspunde când este strigat la masă.

Ospătarii-robot care servesc mâncarea oferă şi recomandări clienţilor în funcţie de preferinţele gastronomice. Când lumea se plictiseşte, intră în scenă Ping ,roboţica-animator, care cântă orice doreşte clientul

simeon stalpnicul png

„Da, vă rog. Cu ce vă pot servi?" îşi abordează clienţii. În cazul în care prepararea mâncării necesită mai mult timp, intră în scenă roboţii Zhong şi Ping, „artiştii restaurantului".

„Vrem ca clienţii noştri să se simtă extraordinar. De aceea avem ca „angajaţi" şi doi comici-animatori. Zhong şi Ping sunt doi roboţi humanoizi care spun glume sau cântă după cum doreşte clientul", a mai adăugat Wang Xianwei.

O masă pentru patru persoane nu costă prea mult. Cu 35 de dolari oricine poate mânca pe săturate preparate tradiţionale.

Fişă tehnicăCapacitate: 21 de mese

Max clienţi: 150

Roboţi-chelneri: 26

 Roboţi-animatori: 2

Bucătari: 5

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
ruxi si cristi mitrea jpg
cub cove png
florin piersic actor roman jpg
anglo saxoni shutterstock 795800917 jpg
stoichita mihai rps2071 jpeg
image
image
image
image
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg