Ilie Dumitrescu: "Bogdan Stancu a făcut diferenţa"

"Am întâlnit o echipă foarte bine organizată, o echipă pregătită fizic, ei au schimbat şi sistemul faţă de ultimele jocuri. Au venit cu o surpriză azi, întărind actul central. Sunt fericit că nu am luat gol, a fost o bună repriză foarte bună pentru noi, cu multe ocazii. Un rol important au avut şi portarii în această seară. Jucătorii au muncit mult, este un rezultat bun. Bogdan Stancu a făcut diferenţa azi, numai aşa se putea rupe echilibrul într-un astfel de meci. La Zurich va fi un meci dificil, nu ne va fi deloc uşor, vom încerca să facem tot ce putem să ne calificăm", a spus Ilie Dumitrescu în cadrul conferinţei de presă de după meci.

Antrenorul formaţiei Steaua a adăugat că nu simte presiune de când a preluat gruparea din Bulevardul Ghencea. "Pentru mine nu există presiune, fiecare joc este un examen. Când am preluat funcţia de antrenor am ştiut la ce m-am înhămat. Fiecare joc trebuie câştigat. Avem în faţă o săptămână grea, urmează şi deplasarea la Vaslui, iar apoi returul de la Zurich. Nu cred că există favorită în retur.

Tehnicianul a dorit să le mulţumească suporterilor prezenţi la stadion, apreciind că atmosfera i-a amintit de vremea când juca la Steaua: "Le mulţumesc suporterilor, au fost extraordinari în seara asta, sincer nu mă aşteptam să vină atâţia oameni la stadion. Mi-am adus aminte de vremurile extraordinare când eram fotbalist la Steaua".

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat, scor 1-0 (0-0), meciul susţinut, joi seară, pe teren propriu, în compania echipei elveţiene Grasshopper Zurich, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
FotoJet (1) jpg
andreea mantea 2 JPG
image png
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
DSC 4775 JPG
calinic si balasoiu 01 foto arhiepiscopia argesului jpg
image
image
image
image
Athos Salome jpg
William John Powers, alături de uriașa lui pisicuță jpg
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Meteo - vremea - ploaie - FOTO 123 RF
farmacie baza jpeg
alexandru arsinel jpeg