Ilie Dumitrescu: "Nu am cerut sfaturi de la Piţurcă"

"M-a surprins organizarea extraordinară a echipei din Brăneşti şi spun că din punct de vedere fizic această formaţie va pune multe probleme în acest tur de campionat . Sunt fericit pentru această victorie, a fost un meci de luptă, băieţii s-au comportat extraordinar, s-au mobilizat şi au reuşit să câştige cele trei puncte importante. Au fost momente bune de joc, dar şi o cădere la începutul reprizei a doua, iar încet-încet aceste probleme trebuie rezolvate. Totuşi, bine că din punct de vedere psihic băieţii au reuşit să treacă. Suporterii s-au comportat admirabil şi ţin să le mulţumesc, pentru că au avut un rol important în această seară. Sunt convins că şi cei care au lipsit au fost cu inima alături de noi. Eu am avut parte de o primire extraordinară, atmosfera a fost excelentă, pentru mine sunt emoţii mari pentru că am revenit într-un loc care înseamnă foarte mult pentru mine, e singurul loc care înseamnă ceva, care mă mişcă, e acest stadion, iar fanii exact când am avut nevoie au fost alături de noi", a declarat Dumitrescu.

Pentru Ilie Dumitrescu, Bogdan Stancu poate fi numit jucătorul meciului. "Este un fotbalist de mare perspectivă care se va impune şi la echipa naţională. Nu am avut emoţii când a transformat penaltiul pentru că are un simţ dezvoltat al porţii. Kapetanos este sub contract cu Steaua, e vital pentru noi, nu e transferabil din punctul nostru de vedere".

Dumitrescu a precizat că nu are şi nu o să aibă nevoie niciodată de sfaturi pentru sistem sau tactică. "Ce pot să spun este că îl respect foarte mult pe Victor Piţurcă, este printre cei mai mari antrenori ai României, dar vreau să se înţeleagă că eu nu cer sfaturi nimănui. La conferinţa de presă precedentă am spus că o să cer anumite informaţii legate de nişte jucători care au fost transferaţi, informaţii de care aveam nevoie. Eu nu am şi nu o să am nevoie de sfaturi pentru sistem sau tactică", a afirmat Dumitrescu, care a menţionat că a a primit un mesaj de la Gheorghe Hagi, care l-a felicitat pentru victorie.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
horoscop ( FOTO pixabay )
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
Alex Drueke si Andy Huynh veterani americani captivi in Rusia FOTO The Telegraph jpg
20 jpg
image
image
image
image
farmacie baza jpeg
alexandru arsinel jpeg
image png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
cub arsinel fii png
1 cum sa te pregatesti de toamna jpg jpeg