Ilie Dumitrescu: "Nu am cerut sfaturi de la Piţurcă"

Ultima actualizare:

"M-a surprins organizarea extraordinară a echipei din Brăneşti şi spun că din punct de vedere fizic această formaţie va pune multe probleme în acest tur de campionat . Sunt fericit pentru această victorie, a fost un meci de luptă, băieţii s-au comportat extraordinar, s-au mobilizat şi au reuşit să câştige cele trei puncte importante. Au fost momente bune de joc, dar şi o cădere la începutul reprizei a doua, iar încet-încet aceste probleme trebuie rezolvate. Totuşi, bine că din punct de vedere psihic băieţii au reuşit să treacă. Suporterii s-au comportat admirabil şi ţin să le mulţumesc, pentru că au avut un rol important în această seară. Sunt convins că şi cei care au lipsit au fost cu inima alături de noi. Eu am avut parte de o primire extraordinară, atmosfera a fost excelentă, pentru mine sunt emoţii mari pentru că am revenit într-un loc care înseamnă foarte mult pentru mine, e singurul loc care înseamnă ceva, care mă mişcă, e acest stadion, iar fanii exact când am avut nevoie au fost alături de noi", a declarat Dumitrescu.

Pentru Ilie Dumitrescu, Bogdan Stancu poate fi numit jucătorul meciului. "Este un fotbalist de mare perspectivă care se va impune şi la echipa naţională. Nu am avut emoţii când a transformat penaltiul pentru că are un simţ dezvoltat al porţii. Kapetanos este sub contract cu Steaua, e vital pentru noi, nu e transferabil din punctul nostru de vedere".

Dumitrescu a precizat că nu are şi nu o să aibă nevoie niciodată de sfaturi pentru sistem sau tactică. "Ce pot să spun este că îl respect foarte mult pe Victor Piţurcă, este printre cei mai mari antrenori ai României, dar vreau să se înţeleagă că eu nu cer sfaturi nimănui. La conferinţa de presă precedentă am spus că o să cer anumite informaţii legate de nişte jucători care au fost transferaţi, informaţii de care aveam nevoie. Eu nu am şi nu o să am nevoie de sfaturi pentru sistem sau tactică", a afirmat Dumitrescu, care a menţionat că a a primit un mesaj de la Gheorghe Hagi, care l-a felicitat pentru victorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net