Ilie Năstase şi iubita, ca doi străini la restaurant - FOTO

image
Ilie Năstase şi iubita lui, Brigitte Sfăt, nu şi-au dat jos ochelarii de soare cât au mâncat

Probleme în paradis? Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt par tot mai morocănoşi cu fiecare nouă ieşire în public. Fotoreporterii Click! i-au surprins, în urmă cu două zile, la un restaurant de fiţe din Capitală. Au mâncat fără chef, cu ochelarii de soare pe nas şi au plecat după circa o oră, separat.

Oficial, se pregătesc de nuntă, dar cine îi vede împreună ar putea să jure că sunt la câţiva paşi de o despărţire. Ilie Năstase (66 de ani) şi mai tânâra sa iubita, Brigitte Sfăt (45 de ani), sunt trişti şi plictisiţi când ies „în lume" de parcă ar fi un cuplu căsătorit de zeci de ani, măcinat de probleme.

Zilele trecute, cei doi au ieşit să ia prânzul la un restaurant de fiţe din Bucureşti, des frecventat de VIP-uri. Au atras toate privirile, dar nu pentru că ar fi fost veseli şi s-ar fi giugiulit, ci pentru că nu şi-au scos nici un minut ochelarii de soare de la ochi!

Ilie a ieşit primul din restaurant, fără să-i pese dacă vine şi iubita lui

simeon stalpnicul png

Oare Brigitte încerca să-şi ascundă lacrimile, iar Ilie, cearcănele? Cert este că, în ora pe care au petrecut-o, cei doi au mâncat câte două feluri, dar nu au schimbat decât câteva cuvinte. Mai mult, la plecare, n-au mai încercat să păstreze aparenţele: Ilie Năstase a ieşit primul din restaurant şi, fără să se uite în urmă, şi-a pus casca şi s-a urcat pe motocicletă.

Brigitte l-a urmat la câteva minute, vizibil nervoasă

simeon stalpnicul png

Şi dus a fost, chiar înainte ca Brigitte să iasă din local, vizibil nervoasă după gesturile pe care le făcea. Nu este pentru prima oară când cei doi au fost surprinşi în astfel de ipostaze, nervoşi şi morocănoşi.

Ilie Năstase a plecat cu motocicleta de la restaurant şi a lăsat-o pe Brigitte cu buza umflată

simeon stalpnicul png

De altfel, gurile rele n-au dat încă de la început prea multe şanse relaţiei lor. Ilie s-a cuplat cu timişoreanca la scurt timp după divorţul din 2010 de Amalia Năstase, cu care a fost împreună 14 ani. Deşi Brigitte este un personaj controversat, care a bifat o condamnare la închisoare şi o apariţie în Playboy, ea a reuşit să-i intre pe sub piele fostului mare tenisman, care recent i-a dăruit şi inelul de logodnă.

Ilie are şi probleme cu sănătatea

La începutul lui septembrie, Click! v-a prezentat detalii despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase. Medicii de la ambulanţă au venit urgent la el acasă după ce fostul sportiv a acuzat un puseu „urât" de tensiune. Năstase a primit îngrijiri, însă a refuzat internarea. În plus, Nasty s-a îngrășat vizibil în ultimele luni.

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Kate Middleton
giselle si tom brady
Vladimir Putin si Serghei Soigu la parada navala a Marinei ruse FOTO EPA-EFE
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg