Ilie Năstase şi iubita, ca doi străini la restaurant - FOTO

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase şi iubita lui,  Brigitte Sfăt, nu şi-au dat  jos ochelarii de soare  cât au mâncat
Ilie Năstase şi iubita lui, Brigitte Sfăt, nu şi-au dat jos ochelarii de soare cât au mâncat

Probleme în paradis? Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt par tot mai morocănoşi cu fiecare nouă ieşire în public. Fotoreporterii Click! i-au surprins, în urmă cu două zile, la un restaurant de fiţe din Capitală. Au mâncat fără chef, cu ochelarii de soare pe nas şi au plecat după circa o oră, separat.

Oficial, se pregătesc de nuntă, dar cine îi vede împreună ar putea să jure că sunt la câţiva paşi de o despărţire. Ilie Năstase (66 de ani) şi mai tânâra sa iubita, Brigitte Sfăt (45 de ani), sunt trişti şi plictisiţi când ies „în lume" de parcă ar fi un cuplu căsătorit de zeci de ani, măcinat de probleme.

Zilele trecute, cei doi au ieşit să ia prânzul la un restaurant de fiţe din Bucureşti, des frecventat de VIP-uri. Au atras toate privirile, dar nu pentru că ar fi fost veseli şi s-ar fi giugiulit, ci pentru că nu şi-au scos nici un minut ochelarii de soare de la ochi!

Ilie a ieşit primul din restaurant, fără să-i pese dacă vine şi iubita lui

simeon stalpnicul png

Oare Brigitte încerca să-şi ascundă lacrimile, iar Ilie, cearcănele? Cert este că, în ora pe care au petrecut-o, cei doi au mâncat câte două feluri, dar nu au schimbat decât câteva cuvinte. Mai mult, la plecare, n-au mai încercat să păstreze aparenţele: Ilie Năstase a ieşit primul din restaurant şi, fără să se uite în urmă, şi-a pus casca şi s-a urcat pe motocicletă.

Brigitte l-a urmat la câteva minute, vizibil nervoasă

simeon stalpnicul png

Şi dus a fost, chiar înainte ca Brigitte să iasă din local, vizibil nervoasă după gesturile pe care le făcea. Nu este pentru prima oară când cei doi au fost surprinşi în astfel de ipostaze, nervoşi şi morocănoşi.

Ilie Năstase a plecat cu motocicleta de la restaurant şi a lăsat-o pe Brigitte cu buza umflată

simeon stalpnicul png

De altfel, gurile rele n-au dat încă de la început prea multe şanse relaţiei lor. Ilie s-a cuplat cu timişoreanca la scurt timp după divorţul din 2010 de Amalia Năstase, cu care a fost împreună 14 ani. Deşi Brigitte este un personaj controversat, care a bifat o condamnare la închisoare şi o apariţie în Playboy, ea a reuşit să-i intre pe sub piele fostului mare tenisman, care recent i-a dăruit şi inelul de logodnă.

Ilie are şi probleme cu sănătatea

La începutul lui septembrie, Click! v-a prezentat detalii despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase. Medicii de la ambulanţă au venit urgent la el acasă după ce fostul sportiv a acuzat un puseu „urât" de tensiune. Năstase a primit îngrijiri, însă a refuzat internarea. În plus, Nasty s-a îngrășat vizibil în ultimele luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net