În anii '70, Berlusconi avea pistol pentru a se apăra de mafioţi - FOTO

image
foto: L'Espresso

O fotografie datând din anii 1970 îl arată pe omul de afaceri Silvio Berlusconi, în prezent prim-ministru al Italiei, stând confortabil pe un scaun în propriul birou şi având lângă el un pistol marca Magnum 357, potrivit revistei L'Espresso.

Imaginea alb-negru, realizată în 1977, când Berlusconi era un om de afaceri, a fost descoperită în arhivele fotografului Alberto Roveri în momentul în care a decis să îşi transfere imaginile în format digital.

"Fotografia demonstrează că omul de afaceri Silvio Berlusconi ştia să se apere de eventualele atacuri mafiote: pe biroul lui se vede clar un revolver", comentează revista italiană.

simeon stalpnicul png
foto: L'Espresso

"Măream imaginea pentru a elimina imperfecţiunile când am văzut arma pe care o uitasem", explică fotograful Alberto Roveri, care îşi transferă colecţia de pelicule în format digital.

Roveri era fotoreporter în anii 1970. "Redactorul-şef mi-a spus în 1977 să îi fac un serviciu unui anume Berlusconi. L-am întrebat cine este. Mi-a răspuns că este un om de afaceri care urma să cumpere Il Giornale şi să deschidă o televiziune", explică fotograful.

"După ce l-am fotografiat, Berlusconi m-a invitat la cină şi a scos două pistoale din sertar, spunând că unul este pentru el şi altul pentru şofer. A văzut că eram şocat şi mi-a spus: «Aveţi idee câţi oameni de afaceri sunt răpiţi?»", îşi aminteşte Roveri.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg
foto1 front spion profimedia jpg