În ce condiţii ar apela Rita Mureşan la botox! De ce îi este frică designerului

Ultima actualizare:

    Rita Muresan
Rita Muresan

A împlinit 42 de ani, dar se simte ca la 23  de ani. Rita Mureşan a găsit puterea să treacă peste moartea mamei sale şi să zâmbească din nou. Celebra creatoare de modă, care la sfârşitul anului trecut,  de ziua ei a pierdut-o pe cea care i-a dat viaţă a povestit cum a reuşit să revină la o siluetă de vis după ce ajunsese la peste o sută de kilograme.

Chiar dacă se obişnuise cu ea mai plinuţă, Rita Mureşlan nu a abandonat lupta cu kilogramele în plus. Creatoarea de modă a încercat tot ce se putea în materie de diete, însă la ea nimic nu a funcţionat.

Rita Mureşan
Rita Mureşan

"Ajunsesem să cred că am probleme cu tiroida din moment ce nu slăbeam. Am luat nişte pilule care odată ajunse în stomac se umflau ca nişte baloane. Aşa voiam eu să-mi controlez senzaţia de foame. Nu a mers nici cu asta. Eu am slăbit peste 45 de kilograme întrun termen mult mai lung, nu este vorba doar de şase luni, ci un an de zile a durat toată această transformare.

Sunt mulţumită acum, pot să mă uit în oglindă şi să zâmbesc. Nu-mi atărnă pielea, mă simt bine cu mine aşa", a spus Rita Mureşan la Pro Tv.    

Creatoarea de modă a spus că ar fi tentată să-şi facă injecţii cu botox pentru a avea un chip mai tânăr, însă are un singur motiv pentru care nu face acest pas. "Aş face injecţii cu botox, dacă un medic mi-ar face anestezie generală", a adăugat creatoarea de modă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cuzacasastefanadevarul png
image
image
image
image
image
image
mircea cel batran facebook   Copy jpg
1 cada de baie jpg jpeg
FotoJet (32) jpg
4 maria macsim nicoara jpg jpeg
FotoJet (30) jpg
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net