În ce condiţii ar apela Rita Mureşan la botox! De ce îi este frică designerului

CLIIMA20140314 0127 1 jpeg
Rita Muresan

A împlinit 42 de ani, dar se simte ca la 23  de ani. Rita Mureşan a găsit puterea să treacă peste moartea mamei sale şi să zâmbească din nou. Celebra creatoare de modă, care la sfârşitul anului trecut,  de ziua ei a pierdut-o pe cea care i-a dat viaţă a povestit cum a reuşit să revină la o siluetă de vis după ce ajunsese la peste o sută de kilograme.

Chiar dacă se obişnuise cu ea mai plinuţă, Rita Mureşlan nu a abandonat lupta cu kilogramele în plus. Creatoarea de modă a încercat tot ce se putea în materie de diete, însă la ea nimic nu a funcţionat.

image
Rita Mureşan

"Ajunsesem să cred că am probleme cu tiroida din moment ce nu slăbeam. Am luat nişte pilule care odată ajunse în stomac se umflau ca nişte baloane. Aşa voiam eu să-mi controlez senzaţia de foame. Nu a mers nici cu asta. Eu am slăbit peste 45 de kilograme întrun termen mult mai lung, nu este vorba doar de şase luni, ci un an de zile a durat toată această transformare.

Sunt mulţumită acum, pot să mă uit în oglindă şi să zâmbesc. Nu-mi atărnă pielea, mă simt bine cu mine aşa", a spus Rita Mureşan la Pro Tv.    

Creatoarea de modă a spus că ar fi tentată să-şi facă injecţii cu botox pentru a avea un chip mai tânăr, însă are un singur motiv pentru care nu face acest pas. "Aş face injecţii cu botox, dacă un medic mi-ar face anestezie generală", a adăugat creatoarea de modă.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
taul mare jpg
Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax
image
image
image
image
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia