Încă o actriţă din România, muşcată de căpuşă!

24 mai 2012
article img
Alina Puscaş

Prezentatoarea show-ului «Te cunosc de undeva», de la Antena 1, a povestit că a fost la un pas să treacă prin suferinţele bolii Lyme.

Alina Puşcaş a făcut borelioza după ce o căpuşă a muşcat la filmările pentru serialul Narcisa Sălbatică, chiar cu 8 luni înainte ca Şerban Ionescu să păţească acelaşi lucru.

„M-am abţinut să spun ceva până acum tocmai de teamă să nu se genereze reacţia «O, Doamne, acum toată lumea a fost muşcată de căpuşe!»... Dar, dacă aţi adus vorba de asta, vă mărturisesc că şi eu fusesem muşcată de o căpuşă cu opt luni înainte de Şerban Ionescu. În timpul filmărilor la serialul «Narcisa sălbatică» la Vălenii de Munte s-a întâmplat deşi nici măcar nu mi-am dat seama... Abia la cinci luni de la muşcătură mi s-a declanşat această boală, borelioza. Din fericire, am descoperit-o în primele opt săptămâni de incubaţie şi am început tratamentul de urgenţă la Spitalul «Matei Balş», timp de două luni, cu antibiotic şi intravenoase. În principiu, ar fi trebuit să mă opresc din filmări pentru că riscam să nu dea rezultate tratamentul care ar fi trebuit să fie susţinut de un organism cu imunitate foarte bună şi odihnit... Eu în acea perioadă nu aveam nici una, nici alta, prin urmare eram destul de panicată, mai ales că am citit de ce este în stare această borrelia", a dezvăluit Alina Puşcaş pentru Ziarul Ring.