Incident pe autostradă "rezolvat" cu pistolul, între un poliţist şi-un militar - VIDEO

Un agent al Gărzii Civile şi un colonel de Armată, ambii în civil, au avut o altercaţie în urma unui incident în trafic, care putea să se sfârşească rău. Agentul Gărzii Civile, furios pe o manevră a colonelului, fără a şti cine este acesta, l-a blocat în trafic pe acesta, a coborât din maşină şi l-a ameninţat cu pistolul.

Faptele s-au întâmplat vineri, la ora 19.00 seara, când cei doi au avut un mic incident în trafic, se pare, la ieşirea din Madrid, pe autostrada de Extremadura A-5. Cele două maşini au avut o uşoară ciocnire, iar colonelul nu a oprit maşina.

Gestul l-a iritat la maxim pe agentul Gărzii Civile, care l-a blocat cu autoturismul său, s-a urcat apoi pe maşina militarului şi a scos pistolul, ameninţându-l pe acesta prin parbriz. La un moment dat, poliţistul i-a arătat celuilalt legitimaţia de Garda Civilă, în timp ce colonelul nu a făcut uz de funcţia sa, rămânând în maşină şi cerând ajutorul, telefonic, poliţiei.

La final, Poliţia Locală din Madrid, sosită la faţa locului, a reuşit să-l calmeze pe agentul Gărzii Civile, pentru a coborî de pe maşina colonelului şi a pune arma înapoi în toc. Incidentul a fost filmat, din întâmplare, de un cameraman al Telemadrid, aflat şi el în trafic. După incident, ambii protagonişti au depus plângere la Poliţie, unul împotriva celuilalt, fiecare cu varianta proprie a celor întâmplate.

Niciunul din cei doi nu au fost arestaţi, în ciuda faptului că incidentul lor a provocat haos pe autostradă, iar investigaţia continuă în această săptămână, pentru a se determina exact cele întâmplate.

Vezi pe adevarul.es întregistrarea VIDEO a incidentului dintre cei doi

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
simona gherghe jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg