Inedit! Valentina Pelinel are poşetă din lemn, premieră în România!


    Valentina Pelinel
Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, una din cele mai frumoase femei din Romania, se poate lăuda că este prima posesoare a unui nou tip de poseta exclusivistă.Cunoscutul model, care derulează campanii fashion în Europa, America şi Asia, deţine un clutch realizat, de mană, din lemn de acai. Este cel mai nou trend în materie de acccesorii la nivel mondial.

Realizat de Rocio, clutch-ul este disponibil exclusiv în Romania in magazinul online Wardrobe B. Miercuri seara, la evenimentul inaugural al boutique-ului de lux Wardrobe B, Valentina Pelinel si-a facut aparitia pe covorul rosu imbracata intr-o superba rochie de cocktail, purtand pe un umar mult-ravnitul clutch Rocio.

Poseta este realizata din lemn acai si acoperita, manual, prin 17 etape de vopsire, cu o textura speciala aurie.Poseta, al carei pret este de 1550 lei, este dotata cu inchizatoare din metal aurit, iar in interior este ticsita cu piele si detine o placa in relief cu semnatura designerului.

Valentina Pelinel s-a alaturat miercuri seara altor vedete din showbiz pentru a sarbatori inaugurarea boutique-ului online care aduce in Romania, in premiera, printre altele, si celebrele bratari din piele de pisica de mare si sarpe de apa.Printre vedetele prezente la eveniment amintim Mirela Stelea, Mihaela Drafta, Crina Abrudan, Roxana Iliescu, Iuliana Luciu, Ellie White, DJ Wanda, Nadina Campean, Alexandra Badoi, Ana-Maria Stancu, Maria Radu, Carmen Negoita, Amna, Alin Galatescu.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
incendiu colentina foto isu  jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg