Inedit! Valentina Pelinel are poşetă din lemn, premieră în România!

Ultima actualizare:

    Valentina Pelinel
Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, una din cele mai frumoase femei din Romania, se poate lăuda că este prima posesoare a unui nou tip de poseta exclusivistă.Cunoscutul model, care derulează campanii fashion în Europa, America şi Asia, deţine un clutch realizat, de mană, din lemn de acai. Este cel mai nou trend în materie de acccesorii la nivel mondial.

Realizat de Rocio, clutch-ul este disponibil exclusiv în Romania in magazinul online Wardrobe B. Miercuri seara, la evenimentul inaugural al boutique-ului de lux Wardrobe B, Valentina Pelinel si-a facut aparitia pe covorul rosu imbracata intr-o superba rochie de cocktail, purtand pe un umar mult-ravnitul clutch Rocio.

Poseta este realizata din lemn acai si acoperita, manual, prin 17 etape de vopsire, cu o textura speciala aurie.Poseta, al carei pret este de 1550 lei, este dotata cu inchizatoare din metal aurit, iar in interior este ticsita cu piele si detine o placa in relief cu semnatura designerului.

Valentina Pelinel s-a alaturat miercuri seara altor vedete din showbiz pentru a sarbatori inaugurarea boutique-ului online care aduce in Romania, in premiera, printre altele, si celebrele bratari din piele de pisica de mare si sarpe de apa.Printre vedetele prezente la eveniment amintim Mirela Stelea, Mihaela Drafta, Crina Abrudan, Roxana Iliescu, Iuliana Luciu, Ellie White, DJ Wanda, Nadina Campean, Alexandra Badoi, Ana-Maria Stancu, Maria Radu, Carmen Negoita, Amna, Alin Galatescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Reteta socata jpeg
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
restaurant jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net