Inna, 20.000 € pentru un show de o oră

Ultima actualizare:

Cântăreaţa va primi de la minicipalitate nu mai puţin de 20.000 de euro pentru a le cânta timişorenilor de ziua lor.

Reprezentanţii Pri­­măriei Timişoara le-au pregătit o surpriză locuitorilor, de ziua oraşului. Una dintre cele mai în vogă artiste din România, Inna, este invitată să susţină un mega concert.

Prestaţia artistei e remunerată pe măsură. Primăria va scoate din vistierie suma de aproape 20.000 € pentru plata cântăreţei originare din Mangalia. Este vorba de cea mai mare sumă de bani plătită pentru un artist din România, la Ziua Timişoarei.

Anii trecuţi, suma record pentru un muzician din ţară a fost de 13.000 €, pentru Ştefan Bănică Junior. Bugetul pentru Ziua Timişoarei este de 150.000 de lei, sumă stabilită încă de pe vremea vechii administraţii.

Dan Diaconu, viceprimarul Timişoarei, a spus că încă nu s-a semnat contractul cu Inna, însă nu există motive pentru ca ea să nu cânte pe 3 august, de Ziua Timişoarei.

"Concertul ei va avea loc în Piaţa Unirii. Este primul ei concert din Timişoara.Noi încă negociem pentru suma finală, dar suntem dispuşi să dăm 15.000 € plus TVA, plus transport. Să nu uităm că e Inna care cântă pe sume de peste 70.000 € în străinătate. Pentru Ziua Timişoarei, bugetul este de 150.000 de lei", a spus Dan Diaconu.  Suma record de 20.000 de euro a fost plătită doar pentru un concert de anvergură cu legendara formaţie UB 40.

Inna e considerată cea mai bună cântăreaţă de export din România, ea având numeroase concerte în toată lumea. Onorariile artistei pentru Occident sunt incomparabile cu cele din ţară. Spre exemplu, artista a cerut 70.000 € pentru concertul de revelion de la Monte Carlo, în 2011. Din nefericire pentru cântăreaţă, concertul s-a anulat în ultimul moment.

Click!spune

Elena Alexandra Apostoleanu, după numele ei din buletin, a devenit cunoscută în 2008, după ce a început colaborarea cu producătorii Play & Win.

În scurt timp, hiturile ei au început să fie difuzate pe posturile internaţionale de radio, ajungând pe primul loc în numeroase ţări din Europa. Albumul ei de debut se numeşte „Hot" şi a fost lansat în 2009. În 2011 a lansat cel de-al doilea album de studio, „I am the club rocker", intrând şi pe piaţa din SUA, Marea Britanie şi Canada.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net