5 lucruri necunoscute din trecutul lui Vladimir Putin: cum s-a întors la Dumnezeu

Ultima actualizare:

    Vladimir Putin era ateu în copilărieclickpentrufemei.ro
Vladimir Putin era ateu în copilărieclickpentrufemei.ro

În timp ce ochii lumii au stat aţintiţi asupra alegerilor prezidenţiale din SUA, evenimente din Rusia care au atras mai puţin atenţia ar putea afecta viitorul preşedinţiei ruseşti. Dacă rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA a creat impresia unei ţări cu opinii politice divizate, schimbările din Rusia au amintit provocările cu care se confruntă şi sistemul politic în centrul căruia se află preşedintele Putin. Acesta este pe cale să devină unul dintre cei mai longevivi preşedinţi ruşi, cu toate că există voci care susţin că s-ar putea retrage din cauza unor probleme de sănătate.

Vladimir Putin a fost ales pentru prima oară preşedinte al Rusiei în anul 2000, cu toate că activează în politică de la începutul anilor `90. Cu excepţia a patru ani, între 2008 şi 2012, când protejatul său politic, Dmitri Medvedev, a îndeplinit un mandat, Putin s-a aflat la putere în Rusia. Actualul său mandat, care ar trebui să fie şi ultimul potrivit vechii Constituţii, durează până în 2024, dar reformarea constituţională care a avut loc anul acesta i-ar putea permite să rămână la putere până în 2036.

Citește aici detalii incredibile despre viața liderului rus, câte limbi străine știe și alte lucruri uimitoare despre Putin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net